, , , , ,

Tamjan (Boswellia) Swanson 400 mg -100 kapsula


Tamjan (Boswellia) je od davnina poznat po blagotvornim učincima što ga svrstava u sam vrh biljaka poznatih po ljekovitim svojstvima. Posjeduje protuupalna svojstva a posebno je učinkovit kod ublažavanja simptoma upalnih procesa u zglobovima. Aktivni sastojci ove biljke ometaju rad enzima uključenih u nastajanje upalnih tvari koji izazivaju oticanje i bol u zglobovima.

85,00 kn (11,28 €)

Bosvelija – Indijski tamjan ( Boswellia Serrata ) 400 mg – 100 kapsula

Indijska ayurveda je jedna od najstarijih svjetskih zdravstvenih tradicija, a podrijetlo je više od 5000 godina. Tijekom stoljeća tradicija i iskustvo prenošeni s generacije na generaciju ayurvedskih praktičara razvili su se u neizmjerno mnoštvo znanja na kojem se moderni herbalisti i dalje oslanjaju do danas. Među tisućama biljnih primjena koje su tijekom vjekova dokumentirali ayurvedski praktičari, jedna vrlo učinkovita biljka i danas je jednako popularna među modernim travarima kao što je bila u doba njihovih drevnih ayurvedskih predaka – Boswellia serrata, odnosno bosvelija, ili tamjan. Englezima poznata kao indijski tamjan, Boswellia serrata je poznata pod osam različitih imena, što svjedoči o njezinoj visokoj vrijednosti i širokoj uporabi od strane ayurvedskih travara.

Moderna upotreba tamjana usredotočila se na jedinstveno učinkovitu potporu koju pruža zajedničkoj koštanoj funkciji i pokretljivosti zglobova, što znanstvenici pripisuju djelovanju bosvelične kiseline i drugih sastojaka triterpena koji se nalaze u bosveliji. Swanson tamjan kapsule isporučuju moćnih 400 mg smole tamjana ( Boswellia serrata resine ).

UPOTREBA: Dvije kapsule dnevno uz čašu vode

Upozorenje: Ovaj proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj zdravoj prehrani. Pridržavajte se uravnotežene zdrave prehrane i zdravog načina života. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati izvan dohvata male djece! Ne koristiti ako je oštećena zaštitna ovojnica na pakiranju. Način čuvanja: u suhom i tamnom prostoru, na temperaturi do 25˙C. Rok upotrebe označen je na ambalaži proizvoda.

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik. Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...