, , , , ,

Oxygen Optimal/Celliant Sport Run sportske čarape


Oxygen Optimal Sport Run sportske čarape s Celliant vlaknima su vrhunske sportske čarape za trčanje, napravljene od pamuka u kombinaciji sa 100% vlaknom Cellianta. 


Oxygen optimal/celliant čarape imaju status medicinskog proizvoda, osvojile su Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.


*Odaberite veličinu prije dodavanja proizvoda u košaricu.

180,00 kn (23,89 €)

Očisti

Oxygen Optimal Sport Run sportske čarape s Celliant vlaknima

Vrhunska sportska čarapa za trčanje napravljena je od pamuka u kombinaciji sa 100% vlaknom Cellianta, kako bi sportašima povećali sportske performanse, smanjili mogućnost ozljedeubrzali obnovu mišića i povećali ugodnost nošenja tijekom sportskih aktivnosti.


Oxygen optimal/celliant čarape imaju status medicinskog proizvoda, osvojile su Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.


Celliant klinički dokazano povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29%, popravlja cirkulaciju te regulira tjelesnu temperaturu. Ne samo da ovako dobiveno povećanje snage i energije osigurava bolju prokrvljenost udova, već jača i mišićni sustav.

Povećanje količine kisika pokazalo se kao pomoć pri podizanju energije u organizmu. Proizvodnja energije na staničnoj razini ubrzava oporavakobnovu mišićnog tkiva od vježbi i napora, za što je poznato da izaziva povećanje količine mliječne kiseline koja uzrokuje upalu mišića, zatim obnavlja snagu u mišićima narušenu vježbanjem, smanjuje pojavljivanje grčeva u mišićima, edema i zamor mišića nakon vježbe ili napora.


Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).


 

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko/bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvod ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Možda će vam se također svidjeti…