, , , ,

Oxygen Optimal/Celliant pamučne stopalice s Celliant vlaknima


Oxygen Optimal pamučne stopalice s Celliant vlaknima preporučuju se osobama koje pate od problema periferne cirkulacijedijabetesa, različitih oblika neuropatijearteriosklerozereumatskih tegoba i artritisa. 

100% Celliant – posebno formulirano vlakno klinički dokazano potiče cirkulaciju, te podiže volumen kisika u tkivu, regulira temperaturu, a rezultat toga je da se bolovi, grčevi i trnci u nogama smanjuju, kao i oticanje i osjećaj teških i umornih nogu.

*Odaberite veličinu prije dodavanja proizvoda u košaricu.

180,00 kn

Očisti

Oxygen Optimal pamučne stopalice s Celliant vlaknima

Potiču cirkulacijupodižu nivo kisika i krvi i tkivu. Samim time postižu i bolju prokrvljenost tkiva, te reguliraju temperaturu tijela. Tako pomažu i smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, a ujedno skraćuju vrijeme oporavka nakon ozljeda i operacija, kao i proces zarastanja ranica, ukoliko one postoje.


Oxygen optimal/celliant stopalice imaju status medicinskog proizvoda, osvojile su Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.


Preporučuju se osobama koje pate od problema periferne cirkulacije, dijabetesa, različitih oblika neuropatije, arterioskleroze, reumatskih tegoba i artritisa.

100% Celliant – posebno formulirano vlakno klinički dokazano potiče cirkulaciju, podiže volumen kisika u tkivu.

Zašto su Oxygen Optimal pamučne stopalice s Celliant vlaknima najbolji izbor?

Izrađena je od najfinijeg pamuka kako bi nogama dala prozračnost, dok Celliant klinički dokazano potiče cirkulaciju, podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%umanjuje bolove, grčeve i trnce u nogama, ubrzava proces zarastanja ranica i skraćuje vrijeme oporavka.

Gumica čarape je nježna jer ne smije stiskati nogu, šavovi na prstima rađeni su prema van, a samo stopalo je podebljano radi ugodnosti. Celliant, klinički dokazano popravlja cirkulaciju u nogama i podiže volumen kisika u krvi i tkivu, te regulira temperaturu. Rezultat toga je da se bolovi, grčevi i trnci u nogama smanjuju, kao i oticanje i osjećaj teških i umornih nogu.

Preporučuju se svima koji pate od vječito hladnih nogu, loše cirkulacije, trnaca i grčeva u nogama, osobama koji pate od različitih vrsta neuropatije, reume i artritisa, te posebice dijabetičarima upravo radi prevencije dijabetičkog stopala!

 


Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).


 

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.

Održavanje: Prati okrenute iznutra prema van, skupljanje po širini 3%, po dužini 4%
Nježna gumica i šavovi prema van osiguravaju maksimalnu udobnost.
Proizvod ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Sastav: Pamuk- 39%, poliester (pletivo Celliant 100%-tni)- 45,1%, poliamid -14, 8% elsatan- 0,8 %

Odgovoran u RH: Terrapromo d.o.o , J.J Strossmayera 168 HR-31000 Osijek-Hrvatska

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Možda će vam se također svidjeti…