Akcija!
, , , , ,

Čarape za cirkulaciju Oxygen optimal


Oxygen optimal čarape potiču cirkulaciju, podižu nivo kisika u krvi i tkivu, i samim time postižu i bolju prokrvljenost tkiva, te  reguliraju temperaturu tijela. Time  pomažu smanjenju bolova u mišićima i zglobovima.


Nagrađivane čarape sa statusom medicinskog proizvoda namijenjene su osobama koje boluju od dijabetesa, artritisa, artroze i slabe cirkulacije.


*Odaberite veličinu prije dodavanja proizvoda u košaricu.

200,00 kn 160,00 kn

Očisti

Oxygen optimal/celliant pamučne čarape sa 100% vlaknom cellianta

Oxygen optimal čarape za cirkulaciju potiču cirkulaciju i podižu nivo kisika u krvi i tkivu, a samim time postiže se i bolja prokrvljenost tkiva te se na taj način regulira temperatura tijela. Time se i pomaže smanjenju bolova u mišićima i zglobovima, a ujedno se i skraćuje vrijeme oporavka nakon ozljeda i operacija, kao i ubrzava zarastanje ranica ukoliko one postoje.

Za koga su prilagođene Oxygen optimal/celliant čarape i kako su kreirane?

Preporučuje se osobama koji pate od problema periferne cirkulacije, dijabetesa različitih oblika neuropatije, ateroskleroze, reumatskih tegoba i artritisa.

Kreirane su kako bi osobama koje pate od loše periferne cirkulacije, dijabetesa, artritisa ili artroze potaknule cirkulaciju u nogama, smanjile bolove, grčeve i trnce te smanjile oticanje nogu. Zbog 100% udjela Cellianta u vlaknu njihov terapeutski učinak je jači nego kod sličnih čarapa koje se nalaze na tržištu. Osim toga čarape su rađene od prirodnih materijala kao što je češljani pamuk, koji nogama osigurava prozračnost.

Sama čarapa je dizajnirana tako da je u stopalu terapija od Cellianta za koju je klinički dokazano da potiče cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i tkivu do 29%, regulira temperaturu nogu, no isto tako klinički dokazano umanjuje bolove, grčeve i trnce u nogama, ubrzava zarastanje eventualnih ranica, koje se najčešće javljaju kod dijabetičara; zbog boljeg protoka krvi i povećanog volumena kisika dolazi i do drenaže tako da se smanjuje i oticanje nogu.

  1. Stopalo čarape je podebljano radi bolje ugode, što pogotovo koristi dijabetičarima i osobama sa osjetljivim stopalima,
  2. šavovi na prstima rađeni su prema van,
  3. gumica je izuzetno nježna jer ne smije stiskati nogu.

Nošenjem Oxygen Optimal čarapa, osim gore navedenih pogodnosti čuvate svoje noge jer zbog bolje cirkulacije i većeg volumena kisika usporava se i razvoj dijabetičkog stopala, a ukoliko ranice već postoje, one će puno brže zarastati.

 


Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).


 

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda, ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika. Proizvod ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Sastav: Pamuk – 50,2 %, Poliester ( Pletivo Celliant 100%-tni)- 34,4 %, Poliamid- 14 ,3 %, elastan – 1,1 %

Odgovoran u RH: Terrapromo d.o.o J.J Strossmayera 168 HR-31000 Osijek, Hrvatska

Održavanje: Prati okrenute iznutra prema van. Skupljanje po širini 3%, po dužini 4%.

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Možda će vam se također svidjeti…