, , , ,

Oxygen Optimal/Celliant čarape od merino vune sa 100% vlaknom Cellianta

Dostupnost: Nema na zalihi

Čarape od merino vune i Celliant vlakana nagrađivane su te posjeduju status medicinskog proizvoda.

Namijenjene dijabetičarima, osobama koji pate od neuropatije, arterioskleroze, reumatičarima te općenito osobama koji pate od problema sa perifernom cirkulacijom.

*Odaberite veličinu prije dodavanja proizvoda u košaricu.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

Čarapa od merino vune sa 100% vlaknom Cellianta kreirana je kako bi potaknula cirkulaciju u nogama, regulirala temperaturu nogu te olakšala bolove, grčeve i trnce, vratila energiju u noge i olakšala pokretljivost.

Oxygen optimal/celliant pamučne čarape imaju status medicinskog proizvoda, osvojile su Grand prix glavnu nagradu, kao i dvije zlatne medalje na Budi uzor®/Inova® izložbi inovacija u konkurenciji od čak 17 svjetskih zemalja.

Celliant klinički dokazano potiče cirkulaciju, podiže volumen kisika u krvi i tkivu do 29%, umanjuje bolove, grčeve i trnce u nogama, ubrzava proces zarastanja ranica i skraćuje vrijeme oporavka. Merino vuna dodatno regulira temperaturu nogu i djeluje antibakterijski.

Šavovi na prstima rađeni su prema van da ne bi iritirali osjetljivu kožu. Posebno se preporučuju dijabetičarima, osobama koji pate od neuropatije, arterioskleroze, reumatičarima te općenito osobama koji pate od problema s perifernom cirkulacijom.

Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.

Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Možda će vam se također svidjeti…