Akcija!
,

KPRO Kinesio traka – 50% POPUSTA


KPRO Kinesio traka je napravljena od pamuka, a dizajnirana je da oponaša debljinu, težinu i elastičnost ljudske kože.

KPRO Kinesio traka se preporučuje svima koji imaju kronične bolove, napete mišiće, nateknuća ili grčeve.

Koristi se kod sindroma karpalnog tunela, istegnuća i bolova u donjem dijelu leđa, dislokacije zglobova, hernije diska, raznih stanja koljena i ramena te raznih sportskih ozljeda.

Najniža cijena: 138,00 kn (18,32 €)
Snižena cijena: 69,00 kn (9,16 €)

KPRO Kinesio traka – Revolucionarna terapeutska Kinesio traka smanjuje bolove u mišićima i zglobovima.

Iskoristite popust na KPRO Kinesio traku i smanjite bolove u mišićima i zglobovima potpuno prirodno! Trik koji koriste najbolji svjetski sportaši!

Uz KPRO Kinesio traku:

  • Smanjite bolove u mišićima i zglobovima
  • Smanjite otekline, upale i grčeve
  • Relaksirajte i stimulirajte vaše mišiće
  • Uživajte u punoj slobodi i rasponu pokreta

Konačno možete smanjiti bolove u mišićima i zglobovima bez ograničenja pokreta i bez uporabe štetnih tableta protiv bolova.

Revolucionarno rješenje protiv bolova koje koriste najpoznatiji svjetski sportaši dostupno je i u Hrvatskoj.

Riječ je o KPRO Kinesio traci, elastičnoj terapeutskoj traci napravljenoj od 100% pamuka. Ova traka je dizajnirana da oponaša debljinu, težinu i elastičnost ljudske kože.

Izumio ju je japanski kiropraktičar dr. Kenzo Kase po kojem je dobila ime – Kinesio traka.

Danas Kinesio traku koriste vrhunski sportaši diljem svijeta, jer učinkovito smanjuje bolove i daje potporu mišićima, zglobovima i ligamentima za maksimalne rezultate.

Bez obzira jeste li sportaš, rekreativac ili se oporavljate od ozljede, imate dislokaciju zgloba ili pak želite prevenirati ponovnu ozljedu, KPRO Kinesio traka je vaš pravi izbor.

KPRO Kinesio traka se preporučuje svima koji imaju kronične bolove, napete mišiće, nateknuća ili grčeve.

KPRO Kinesio traka se koristi u tretmanima svega, od glavobolje do problema sa stopalima. Sigurna je za sve dobne skupine u rasponu od djece do starije populacije.

Koristi se kod sindroma karpalnog tunela, istegnuća i bolova u donjem dijelu leđa, dislokacije zglobova, hernije diska, raznih stanja koljena i ramena te raznih sportskih ozljeda.

Više ne morate koristiti tablete protiv bolova koje stvaraju ovisnost i imaju upitne nuspojave. Za razliku od klasičnih zavoja i steznika, KPRO Kinesio traka ne ograničava niti isključuje pokrete.

Koristeći KPRO Kinesio traku, smanjit ćete bolove u mišićima i zglobovima uz potpuni raspon i slobodu pokreta.

U čemu je razlika između KPRO Kinesio trake i klasične trake za bandažiranje?

Klasična sportska traka se omotava oko zglobova i mišića isključivo za stabiliziranje i potporu tijekom sportskih događaja. Odmah po završetku aktivnosti je skidate, jer zaustavlja cirkulaciju.

S druge strane, KPRO Kinesio traka se aplicira preko mišića i zgloba kako bi se smanjila bol i upala. Također, relaksirate svoje umorne mišiće i osiguravate potporu mišićima i zglobovima 24 h na dan uz puni opseg pokreta.

Kako se koristi KPRO Kinesio traka?

KPRO Kinesio traka je jednostavna za korištenje. Traku nanosite na ciljano područje dok su mišići zategnuti. Traku stavljate od jednog do drugog kraja mišića i blago je zatežete. Traku nanosite od kraja do središta mišića za potporu i od središta do kraja za relaksiranje mišića.

U čemu je tajna učinkovitosti KPRO Kinesio trake?

Tajna učinkovitosti KPRO Kinesio trake leži u njenoj sposobnosti da povećava prostor između kože i mišića, gdje se nalaze mnogi receptori, limfne i krvne žile. Prilikom stavljanja trake koža se rastegne, a prilikom povratka u prvobitno stanje zajedno s nalijepljenom trakom stvaraju se valovi, kožni nabori.

Kroz podizanje kože povećava se prostor između kože i potkožnog tkiva, što omogućava slobodan protok limfe u limfni sustav. Tako se smanjuje nadražaj receptora što rezultira smanjenjem i prestankom boli!

Je li KPRO Kinesio traka namijenjena isključivo sportašima i rekreativcima?

Ne, KPRO Kinesio traka je namijenjena svima koji žele smanjiti bolove u mišićima i zglobovima. Iako se posebno preporučuje sportašima koji uz ovu traku mogu neometano trenirati i natjecati se, ona se učinkovito koristi za širok raspon problema.

Tako KPRO Kinesio traka pomaže kod sindroma karpalnog tunela, istegnuća i bolova u donjem dijelu leđa, dislokacije zglobova, hernije diska, raznih stanja koljena i ramena, raznih sportskih ozljeda…

Od čega je napravljena KPRO Kinesio traka?

KPRO Kinesio traka je dizajnirana da oponaša debljinu, težinu i elastičnost ljudske kože. Zbog toga sadrži vrhunski 100% pamuk sa 100% poluakrilnim ljepilom. Traka ne sadrži lateks, što je čini hipoalergenom.

Vodootporna je i može se nositi do 5 dana. Traka je namijenjena za nošenje i tijekom napornog vježbanja. Za najbolje rezultate stavite traku na suhu i čistu kožu bez puno dlačica.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus,

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Cipar

Pakiranje:  1 rola od 5 cm X 5 m

SKU: kpro-kinesio-traka-za-bolove-u-misicima-i-zglobovima-50-popusta Kategorije: , Oznake , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…