, , ,

Jastučić za invalidska kolica Oxy Aktive


Antidekubitalni jastuk za invalidska kolica sa 100% Celliant vlaknima.

600,00 kn (79,63 €)

Jastuk Oxy Active prikladan je za korisnike invalidskih kolica zbog svog rebrastog oblika HR pjene te filca od Cellianta, koji aktivno djeluju na prevenciji i terapiji dekubitusa. Napravljen je od rebraste HR pjene debljine 10 cm, sa filcom od 100% Cellianta. Navlaka je skidiva i periva u perilici na 40° C .

Zbog boljeg protoka cirkulacije i povećanog volumena kisika do kojih dolazi zbog učinka Cellianta, postiže se anti dekubitalni učinak i usporava stvaranje ranica. Na temperaturi osjetljiva pjena prilagođava se tjelesnoj temperaturi i na taj način obrisu tijela, čime se povećava područje za sjedenje.

Eksterni pritisak se raspoređuje preko veće površine i umanjuje pritisak na eksponirane koštane izbočine. Oblik jastuka i svojstva pjene stabiliziraju položaj sjedenja. Za razliku od zračnih podložaka ovdje nema kvarenja ventila i potrebe kontrole napuhanosti podloška te im je zbog toga učinkovitost daleko veća od ostalih na tržištu.

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.

Proizvodi ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Dimenzije: 40 x 40 cm

Visina: 10 cm

Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Odgovoran u RH: Terrapromo d.o.o

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Možda će vam se također svidjeti…