, , , , , , ,

Hidrolizirani morski kolagen tipa I – 400 mg


Kolagen je temeljni dodatak koji pomaže zdravlje kose, kože i noktiju, prehranu kostiju i potporu zglobovima. Ali nije sav kolagen jednak. Većina dodataka prehrani sadržava kolagen tipa II, primarni oblik koji se nalazi u hrskavici, ali kolagen tipa I zapravo je prevladavajući oblik koji se nalazi u cijelom tijelu u tkivima koja čine kožu, tetive, arterije i još mnogo toga.

90,00 kn (11,95 €)

Kolagen je temeljni dodatak koji pomaže zdravlje kose, kože i noktiju, prehranu kostiju i potporu zglobovima. Znanstvenici su identificirali 28 različitih vrsta kolagena. Većina dodataka prehrani sadržava kolagen tipa II, primarni oblik koji se nalazi u hrskavici, ali kolagen tipa I zapravo je prevladavajući oblik koji se nalazi u cijelom tijelu u tkivima koja čine kožu, tetive, arterije i još mnogo toga.

  • Potiče zdravlje kože, tetiva i arterija
  • Kolagen tipa I visoke čistoće
  • Izvor: ribe tilapija i pangasius

Način uporabe: Jedna do dvije kapsule s vodom.

Količina: Jedno pakiranje sadrži 60 kapsula

Sastav:Hidrolizirani peptid kolagena ribe tipa I (tilapija i pangasius) 400 mg Želatina, mikrokristalna celuloza (biljna vlakna), magnezijev stearat, silicijev dioksid.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…