Akcija!
, , , ,

Anatomski jastuk Oxy sa 100% Celliant vlaknima


Anatomski jastuk od memory pjene s Celliant vlaknima i molekulama srebra.

Smanjuje glavobolje, bolove u vratu te djeluje antibakterijski i antialergijski.

630,00 kn 475,00 kn

ANATOMSKI JASTUK OXY punjen je najfinijom memory pjenom, sa navlakom od Cellianta i molekulama srebra. Namijenjen je baš osobama koji imaju problema u vrtnom dijelu kralježnice, pate od spondiloze ili zakrčenja vratnih žila ili jednostavno žele spavati na anatomski prilagođenom jastuku.

Dakle, anatomskog je oblika kako bi glavu tokom noći držao u pravilnom položaju, dok Celliant potiče vratnu cirkulaciju i oslobađa dotok krvi i kisika u mozak. Samim time smanjuju se glavobolje, vrtoglavice i pritisak u ušima, izazvan lošom vratnom cirkulacijom, smanjuju se i trnci u prstima i rukama, bolovi u vratu i ramenima i potiče se zdrav i dubok san.

Osim navlake od Cellianta koja radi terapiju, srebro djeluje antibakterijski i antialergijski, a  sa strane se nalazi i 3d mreža koja jastuku daje prozračnost i odvodi vlagu dalje od jastuka tako da spavate u čistom i sigurnom okruženju.

Upozorenje: Proizvodi OXYGEN OPTIMAL/CELLIANT nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.

Dimenzije: 50 x 70 cm

Proizvod ne sadrži nikakve poznate tvari koje mogu izazvati alergijske reakcije.

Odgovoran u RH: Terrapromo d.o.o J.J Strossmayera 168 HR-31000 Osijek, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Možda će vam se također svidjeti…