, , ,

Propomucil prašak u vrećicama – Abela Pharm

Dostupnost: Nema na zalihi

Zajedničko djelovanje ekstrakta propolisa i prirodnog N-acetilcisteina (NAC) pomaže u izbacivanju sekreta kod respiratornih oboljenja.

Ovog proizvoda trenutno nema na skladištu te je nedostupan

PropoMucil prašak u vrećicama za otapanje sadrži inovativnom tehnologijom pročišćen prirodni standardizirani ekstrakt propolisa (antimikrobik) u koji je inkorporiran prirodni N-acetilcistein (NAC) koji razlaže sekret i izbacuje ga van!

Propolis – prirodni antimikrobik koji uz to smiruje iritirane sluznice. Propolis uništava viruse, bakterije i gljivice, bez alergena i glutena.

N-acetilcistein učinkovit kod simptoma oboljenja dišnih puteva praćenih stvaranjem sekreta. N-acetilcistein kao snažan mukolitik,razgrađuje disulfidne veze sluzi i pretvara ga u rjeđi sekret, koji je mobilan i lakše se izbacuje.

Način uporabe: Odrasli i djeca starija od 14 godina uzmaju tri puta na dan po jednu vrećicu od 200 mg acetil-cisteina. Na dan smiju uzeti najviše tri vrećice. Djeca od 6 do 14 godina trebaju popiti dva puta na dan po jednu vrećicu od 200 mg acetil-cisteina. Na dan smiju dobiti najviše dvije vrećice. Djeca od 2 do 6 godina uzimaju dva do tri puta na dan po jednu vrećicu od 100 mg acetil-cisteina. Na dan smiju dobiti najviše tri vrećice. Djeca mlađa od 2 godine smiju dobiti dva do tri puta na dan po 50 mg acetil-cisteina pod liječničkim nadzorom. Na dan im se smije dati najviše 150 mg acetil-cisteina.

Propomucil prašak je u Hrvatskoj registriran kao dodatak prehrani po svoj važećoj regulativi proizvod koji ne sadrži gluten proizveden u skladu s Dobrom proizvođačkom praksom i HACCP principima.

Upozorenje: Dozu kod djece, asmatičara i srčanih bolesnika bolje je razdvojiti u više navrata dnevno jer uzimanjem veće doze odjednom može doći do naglog nastupa kašlja koji djeca i stariji teško podnose, Razdvajanjem doze u više obroka iskašljavanje će biti jednako efikasno, ali izbjeći ćemo nagli iskašljaj i moguće komplikacije vezane uz to.

Sastav: N-acetilcistein (NAC), ekstrakt propolisa standardiziran ana 12% ukupnih polifenola.

Pakiranje: 10 vrećica 600 mg, 20 vrećica 100 mg, 20 vrećica 200 mg

Proizvođač: Abela Pharm d.o.o.

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…