, , , , ,

Ulje sjemenki crnog kima Swanson – 500 mg 60 kapsula


Ulje sjemenki crnog kima ubrzano stječe popularnost kao dnevni dodatak za dobrobit cijelog tijela. Iako je relativno nov u obliku dodataka, sam crni kim se stoljećima koristio kao pomoć za zdravlje. Danas istraživači istražuju više od 100 sastojaka koji se nalaze u sjemenkama kako bi utvrdili njegov pravi potencijal.

95,00 kn (12,61 €)

Ulje sjemenki crnog kima  iz kategorije EFA (Essential Fatty Acids) esencijalnih masnih kiselina  prepoznat je kao svakodnevni dodatak prehrani koji doprinosi zdravlju cijelog tijela. Iako su sjemenke crnog kima  relativno nova pojava u obliku dodatka prehrani,  one se već stoljećima koriste za pomoć pri zdravstvenim problemima.  U današnje vrijeme znanstvenici istražuju više od 100 sastojaka pronađenih u sjemenu crnoga kima kako bi utvrdili njegov stvarni potencijal. Swansonove vege kapsule s uljem sjemena crnog kima sadrže zdrave količine omega-6 linolne kiseline i omega-9 oleinske kiseline, zajedno sa svim hranjivim sastojcima koji se nalaze u ovom nevjerojatnom proizvodu.

Ulje Crnog Kima: Crni kim, Crni kumin, čurekot ili Nigella sativa (N. sativa) je mala cvjetnica koja raste u jugozapadnoj Aziji, na Bliskom istoku, u južnoj Europi i sjevernoj Africi. Ovaj grm također daje plodove sa sitnim crnim sjemenkama. Sjemenke N. sativa, koje se obično nazivaju crni kim, crni kumin, nigelu, čurekot. Ulje sjemenki crnog kima ekstrahira se iz sjemenki N. sativa i koristi se u tradicionalnoj medicini više od 2000 godina zbog svojih brojnih terapeutskih prednosti. Studije sugeriraju da ulje crnog kumina može imati brojne primjene za zdravlje, uključujući liječenje astme i pomoć pri gubitku težine. Također se primjenjuje lokalno za dobrobit kože i kose.

Ulje crnog kima može sniziti razinu šećera u krvi: Za osobe s dijabetesom pokazalo se da konstantno visoke razine šećera u krvi povećavaju rizik od budućih komplikacija, uključujući bubrežnu bolest, očne bolesti i moždani udar.

PREPORUČENA UPOTREBA: Kao dodatak prehrani, uzmite jednu  kapsulu jedan do dva puta dnevno s vodom.

Napomena: Preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati izvan dohvata male djece .

Upozorenje: Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Odgovoran za RH: Imuno Protect d.o.o., Savska 28, Zagreb, Hrvatska

SKU: ulje-sjemenki-crnog-kima-swanson-500-mg-60-kapsula Kategorije: , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…