,

Ocean 21 napitak (946 ml) – Calivita


Ocean 21 je koncentrat za detoksikaciju organizma i jačanje imuniteta. Sadrži 8 vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), kompleks minerala i ekstrakte zlatnih biljaka.

463,00 kn (61,45 €)

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala potrebnih za uspješnu detoksikaciju i mineralizaciju organizma. Ova riznica elemenata života iz mora i kopna sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), deseterostruki koncentrat lapachola (Taheebo), ekstrakte cikle, mrkve, brusnice, te jedinstveni sastav elemenata u tragovima među kojima i srebro. Morski sadržaj minerala i elemenata u tragovima jednak je mineralnom sastavu ljudske krvi i embrionalne tekućine.

Istovremeno, sadržaj, omjer i raznovrsnost mineralnih tvari ključ je za zdravlje stanica i organizma u cjelini. Na ovo upućuju i mnogobrojne izjave poznatih istraživača među kojima je i nobelovac Linus Pauling koji tvrdi: “Ukoliko bi se ljudska prehrana nadopunila cijelim spektrom minerala i elemenata u tragovima, mnoge bolesti i zdravstveni problemi mogli bi biti spriječeni, a postojeći smanjeni”. Dakle, minerali su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma, jer sudjeluju u radu preko 130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu.

Ocean 21 sadržava više od 50 minerala i elemenata u tragovima u pravilnom omjeru, količini i obliku čime se osigurava optimalna biokemijska sredina za funkcioniranje naših stanica i postiže najveći biološki učinak. Složeni šećeri aloje (manani i glukani), te posebne vrste šećera morskih algi pružaju posebnu potporu imunološkom sustavu.

Objedinjeno djelovanje ovih složenih šećera i minerala pomažu da imunološki sustav iskaže punu djelotvornost i uspješnost, što se očituje i u lakšem savladavanju mikroorganizama izazivača bolesti (gljivice, virusi, bakterije). Ocean 21 treba svakako koristiti ako želimo temeljito očistiti organizam, posebno teške metale i otrovne tvari koje se godinama talože i zadržavaju u masnom tkivu, a koje su izrazito štetne i mutagene (npr. dioksin).

Alge su poznate po tome da potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane. Aloe vera je poznata kao prirodno i učinkovito sredstvo protiv zatvora, a povoljno djeluje i kod želučanih tegoba uzrokovanih pretjeranom kiselinom. Posebno je ovaj pripravak aktualan u današnje doba posvemašnje izloženosti raznim vrstama zračenja. Djelatne tvari biljaka u ovom pripravku pružaju posebnu zaštitu stanicama od štetnih posljedica zračenja. Ocean 21 s pravom predstavljamo kao jedan od naših najpotpunijih proizvoda neophodnih u suvremenoj prehrani čovjeka.

Sastojci u mješavini ekstrakta morskih algi: crvene alge – Porphyra yezoensis, Chondrus crispus; smeđe alge – Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Palmaria palmata; zelene alge – Ulva lactuca

Aktivni sastojci: 2000 mg Aloe vera Barbadensis Miller sok, 3100 mg mješavina ekstrakta morskih algi, 1100 mg Taheebo (deseterostruki ekstrakt), 350 mg ekstrakt mrkve, 350 mg ekstrakt cikle, 600 mg sok brusnice, 0.33 mg kompleks elemenata u tragovima

Način doziranja: 1 – 2 puta dnevno po 30 ml uz obrok ili prema savjetu stručnjaka.

Upozorenje: Osobe koje boluju od hiperfunkcije štitne žlijezde, trebaju se posavjetovati s liječnikom. Nakon 60 dana uzastopnog korištenja potrebno je napraviti pauzu od minimalno 30 dana.

Pakiranje: 946 ml

Proizvođač: CaliVita International

SKU: ocean-21-napitak-946-ml-calivita Kategorije: , Oznake , , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…