, , , , , ,

Kordiceps ekstrakt gljive Swanson – 600mg


Kordiceps se pokazao kao odličan dodatak prehrani za prevenciju bolesti, regeneraciju i jačanje organizma općenito.
Prema drevnoj kineskoj medicini postoji sinergičko djelovanje između pluća i bubrega. Kordiceps pojačava tu vezu tako što potiče širenje bronhiola što omogućuje bolju oksigenaciju krvi koja dolazi do bubrega i u konačnici i oni bolje rade.

140,00 kn (18,58 €)

Kordiceps se u Kini koristi tisućama godina kao osnovni eliksir mladosti i dugovječnosti. Kordiceps je gljiva s dvogodišnjim ciklusom, a parazitira na ličinkama planinskih kukaca te razara unutrašnjost ličinke kukca. Kordiceps podnosi najekstremnije uvjete života, podnosi hladnoću, vrućinu i nedostatak kisika. Gljiva kordiceps sadrži velik broj enzima, aminokiselina, vitamine C i E te minerale, koenzim Q10, a ima i snažno antioksidativno djelovanje. Stoga se može reći da je kordiceps zaista koristan dodatak prehrani koji povoljno djeluje na imunitet, ima protuupalno djelovanje, pomaže pri stanjima kao što su bolesti jetre, dišnih organa, bubrega i mjehura te autoimunih bolesti. Kordiceps se pokazao kao odličan dodatak prehrani za prevenciju bolesti, regeneraciju i jačanje organizma općenito. Prema drevnoj kineskoj medicini postoji sinergičko djelovanje između pluća i bubrega. Kordiceps pojačava tu vezu tako što potiče širenje bronhiola što omogućuje bolju oksigenaciju krvi koja dolazi do bubrega i u konačnici i oni bolje rade.

Svojstva

  • Snažan energetski tonik za poboljšanje zdravlja
  • Certificirani ekstrakt bez kvasca, plijesni i drugih štetnih mikroba

Sastav

  • Dvije kapsule sadrže 1,2 g ekstrakta micelija gljive kordiceps (Cordyceps Sinensis)
  • mikrokristalinična celuloza (biljnih vlakana), magnezij stearat.

Način uporabe: Jednu kapsula jednom do dva puta dnevno sa čašom vode

Količina: Jedno pakiranje sadrži 120 kapsula

Napomena: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik. Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…