, , ,

Kalcij citrat s vitaminom D – Swanson – 250 tableta


Pomaže stvaranje jakih i zdravih kostiju. Određen broj tretmana može pomoći u sprječavanju gubitka koštane mase (osteoporoza) te gubitka zubi u odrasloj dobi.

130,00 kn (17,25 €)

Swansonov Kalcij citrat s vitaminom D, po preporuci liječnika i nutricionista, pridonosi jačanju kostiju i zubi. Određen broj tretmana može pomoći u sprječavanju gubitka koštane mase (osteoporoza) te gubitka zubi u odrasloj dobi. Potreba za kalcijem u odrasloj dobi kreće se od 1000 do 1500 mg, ali ne više od 2000 mg dnevno. Osobito veliku potrebu za kalcijem (1500 mg) imaju žene u postmenopauzi koje ne koriste estrogene. Prirodni izvori kalcija su mlijeko, sirevi, jogurt, zeleno povrće (špinat i sl.), neke vrste žitarica i sl. Vitamin D se proizvodi u koži prilikom izlaganja suncu. Dnevna potreba za vitaminom D kreće se oko 800 IJ i toga bi se trebalo pridržavati. manja količina nije učinkovita dok veća može biti toksična, osobito ako se unosi dulje vrijeme. Osim izlaganja kože sunčevim zrakama, prirodni izvor vitamina D je i mlijeko.

  • moćna, ekonomična formula za zdravlje kostiju
  • Svaka tableta sadržava 315 mg kalcija
  • Svaka tableta sadržava 200 IJ vitamina D kako bi se poboljšalo upijanje kalcija

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

SKU: kalcij-citrat-s-vitaminom-d-swanson-250-tableta Kategorije: , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…