, , , ,

Arjuna Bark Swanson 40 mg – 60 kapsula


Tradicionalna ayurvedska biljka za kardiovaskularno zdravlje. Kora biljke arjuna stoljećima se koristi kao podrška kardiovaskularnom i cjelokupnom zdravlju. Sugerira antioksidativna svojstva su su usporediva s vitaminom E.

75,00 kn (9,95 €)

Kora biljke arjuna stoljećima se koristi u tradicionalnoj ayurvedskoj medicini kao podrška kardiovaskularnom i cjelokupnom zdravlju. Prema istraživanjima, biljka Terminalia arjuna sugerira antioksidativne aktivnosti usporedive s vitaminom E. U cijeloj Ayurvedi kora Arjune je najvažniji dodatak  koji pomaže kardiovaskularnom zdravlju a Swansonov Arjuna Bark (ekstrakt 10: 1) omogućava da se svi učinci postignu jednostavnim uzimanjem kapsule od 40 mg.

Kora arjune sadrži arjunsku i taninsku kiselinu, tanine, saponine, flavonoide i galsku kiselinu. Bogata je kalcijem, magnezijem i cinkom te bakrom. Obiluje fitosterolima, aktivnim biološkim spojevima koji se sve više proučavaju zbog svog pozitivnog djelovanja na prevenciju i liječenje kardiovaskularnih bolesti. Flavonoidi su aktivni fitonutrijenti čija je konzumacija povezana s nizom pozitivnih učinaka na zdravlje. Dokazano pomažu u smanjenju upala i utječu na kognitivne funkcije. Poboljšavaju rad srca i krvnih žila i sve se više proučavaju kao prirodna prevencija karcinoma.

Arjuna se stoljećima koristila kao univerzalni tonik za srčane bolesti, puno prije nego što je suvremena medicina počela je proučavati njenu ljekovitost.
Unatoč tome što postoje i druge biljke koje imaju pozitivno djelovanje na bolest krvnih žila, arjuna se zbog istinskog bogatstva aktivnih sastojaka profilirala kao najbolji prirodni lijek za zdravlje srca. Dokazala se kao iznimno adaptogeno sredstvo koje potiče tjelesne funckije u skladu s potrebama organizma, a bez štetnih nuspojava. Naturopati Arjunu preporučavaju kod problema s cirkulacijom i nepravilnim radom srca. Upotrebljava se i kao sredstvo za olakšavanje bolova u grudima, kod otežanog disanja, vrtoglavice i drugih simptoma povišenog krvnog tlaka.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

SKU: arjuna-bark-swanson-40-mg-60-kapsula Kategorije: , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…