Akcija!
, , ,

Hemor*Rite – Inovacija protiv hemoroida

Dostupnost: Nema na zalihi

Hemor*Rite je proizveden kako bi smanjio simptome hemoroida bez ikakvih supstanci i kemikalija.

Ako želite spriječiti krvarenje, smanjiti bol, ublažiti neugodnosti uzrokovane hemoroidima i smanjiti potrebu odlaska u toalet – HemoRite je pravo rješenje za vas!

Najniža cijena: 329,00 kn (43,67 €)
Snižena cijena: 217,00 kn (28,80 €)

Nema na zalihi

Hemoroidi su učestali problem koji zahvaća čak 50% odrasle populacije, a ponekad je operacija krajnje rješenje kojima se oboljeli moraju podvrgnuti. Ako na vrijeme započnete terapiju, možete u potpunosti izbjeći operaciju!

Hemor*Rite je novo i znanstveno odobreno rješenje koje nikada do sada niste vidjeli na tržištu. Ovaj inovativni medicinski proizvod funkcionira na principu krioterapije – hladi područje te smanjuje otečenost i krvarenje. Jedan proizvod djeluje na vanjske i unutarnje hemoroide u samo 8 minuta, a djelovanje traje i do 10 sati!

Odobren je od strane FDA organizacije te ima CE oznaku sigurnosti za Europske standarde!


Što je Hemor*Rite i zašto je bolji od drugih tretmana?

Hemor*Rite je jednostavan medicinski proizvod koji pomaže trenutno ublažiti bol i smanjiti otečenost hemoroida te zaustaviti krvarenje. U isto vrijeme, pokreće protuupalno djelovanje na zahvaćeno područje. Hemor*Rite nema nuspojava i jedino može donijeti pozitivne rezultate zahvaljujući krioterapiji.

Za razliku od brojnih krema čije djelovanje i rezultati dolaze sporije, HemorRite djeluje trenutno te smanjuje simptome i olakšava nastavak svih vaših obaveza bez neugode. Kreme, masti i drugi proizvodi za nanošenje na kožu sadrže nekoliko sastojaka kako bi sinergijski djelovali, no Hemor*Rite sam djeluje na sve navedene simptome!

Hemor*Rite je proizveden kako bi osigurao anestetsko, protuupalno i umirujuće djelovanje bez ikakvih supstanci i kemikalija. Jednom kada ga kupite, ne morate ga mijenjati. Potpuno je siguran i koristi se čak 6 mjeseci što osigurava ekonomičnost i štedi novac.

Kako djeluje Hemor*Rite?

Djeluje na vanjske i unutarnje hemoroide, a siguran je za korištenje kod svih dobnih skupina i trudnica. HemorRite je inovativni proizvod koji za razliku od indirektnog djelovanja krema i masti, djeluje DIREKTNO na hemoroide. Ako želite spriječiti krvarenje, smanjiti bol, ublažiti neugodnosti uzrokovane hemoroidima i smanjiti potrebu odlaska u toalet – HemorRite je pravo rješenje za vas!

Direktno hlađenje otečenog područja hemoroida potiče vazokonstrikciju (sužavanje krvnih žila), hipoksiju (smanjenje razine kisika u krvi), djeluje analgetski (ublažava bol) te opušta napete mišiće. Sve to u samo 8 minuta, nakon kojih se možete vratiti svim obavezama i uživati do 10 sati bez simptoma.

** Kod kasnijeg stadija hemoroida, očekivano olakšanje može trajati kraće te je po potrebi moguće ponoviti postupak nekoliko puta dnevno ili kada osjetite bol. 


Način primjene: kako koristiti Hemor*Rite za najbolje rezultate?

HemoRite se može koristiti na dva načina, ovisno tretirate li unutarnje ili vanjske hemoroide. U oba slučaja, HemorRite je u zaštitnoj kutijici potrebno zamrznuti minimalno 2 sata prije korištenja.

Za unutarnje hemoroide:

 1. Nakon min. 2 sata u zamrzivaču, izvadite HemorRite spravu iz zaštitne kutijice, skinite donju odjeću i lezite na ugodnu površinu.
 2. Držite HemoRite spravu za podnožje, nanesite nekoliko kapi priloženog lubrikanta na vrh i dopustite da se kapljice spuste niz vrat sprave.
 3. Lezite na stranu s donjom nogom ispruženom, a gornju savijte i podignite u prema trbuhu. HemoRite spravu polako umetnite u analni kanal dok ne dosegnete podnožje i široki dio sprave.
 4. HemoRite spravu ostavite na mjestu 6-8 minuta, odnosno dok ona ne poprimi tjelesnu temperaturu, maksimalno 10 minuta.HemorRite postupak unutarnji Hemoroidi
 5. Spravu zatim polako izvucite jednim potezom, operite je sapunom i vodom te osušite čistim papirnatim ručnicima ili maramicama.
 6. Operite ruke nakon uporabe i vratite HemoRite spravu u zaštitnu kutijicu te u zamrzivač do sljedeće ponovne uporabe.

HemorRite korištenje

Za vanjske hemoroide:

 1. Nakon min. 2 sata u zamrzivaču, izvadite HemorRite spravu iz zaštitne kutijice, skinite donju odjeću i lezite na ugodnu površinu.
 2. Lezite na stranu s donjom nogom ispruženom, a gornju savijte i podignite u prema trbuhu.
 3. Uzmite HemorRite spravu za vrat, tako da je široko podnožje okrenuto prema naprijed. Prislonite HemorRite na područje anusa i držite na mjestu 6-8 minuta ili dok ne dosegne tjelesnu temperaturu. HemorRite postupak vanjski hemoroidi
 4. Spravu zatim odmaknite s područja, operite je sapunom i vodom te osušite čistim papirnatim ručnicima ili maramicama.
 5. Operite ruke nakon uporabe i vratite HemoRite spravu u zaštitnu kutijicu te u zamrzivač do sljedeće ponovne uporabe.

HemorRite vanjski hemoroidi


Za dodatno pojašnjenje i sve informacije, pogledajte sljedeći video:

Materijal: Kirurška plastika (trajnosti do 6 mjeseci nakon prvog zamrzavanja).

Napomene: HemorRite sprava je za individualnu uporabu i ne bi se trebala dijeliti s drugim osobama, a potrebno ju je uvijek držati u zaštitnom pakiranju kada se ne koristi. Trudnice mogu koristiti HemorRite, no preporučljivo je tražiti liječničko odobrenje. Kod 3. ili 4. stupnja hemoroida, HemorRite se može koristiti jedino na vanjskim hemoroidima. Nakon smanjenja oteknuća i stupnja hemoroida, možete nastaviti s korištenjem HemoRite sprave i za unutarnje hemoroide.  Ako se nakon 7 dana tretmana simptomi ne smanje ili pogoršaju, prestanite s korištenjem sprave.

Upozorenja: Držite izvan dohvata djece, ne rastavljajte spravu i ne pokušavajte zapaliti zbog brzog izgaranja. Spravu je potrebno baciti ukoliko primijetite bilo kakve pukotine ili oštećenja. Jedino je vrat sprave namijenjen umetanju u analni kanal.  

Način čuvanja: Čuvajte na tamnom i suhom mjestu, a nakon prvog korištenja držite HemorRite spravu u zamrzivaču i koristite maksimalno 6 mjeseci.

Pakiranje: 1x HemorRite sprava za krioterapiju, 1x Bočica prirodni lubrikant, 1x Sanitarna zaštitna kutija 

Proizvođač: Med-Rite Laboratories, LLC. 17250 Dallas Parway, Dallas Texas 75248

Zemlja porijekla: USA

Odgovoran za RH: Hermina usluge d.o.o., Ribnjak 44, 10000 Zagreb

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…