Akcija!
,

Headache EX flasteri

Dostupnost: Nema na zalihi

Headache EX flasteri su namijenjeni svima koji se žele osloboditi glavobolja i smanjiti migrene, bez korištenja tableta protiv bolova.

Aktivni prirodni sastojci ovih flastera utječu na pojačanu proizvodnju hormona serotonina, koji pomaže pri reguliranju boli i glavobolja.

Najniža cijena: 164,00 kn (21,77 €)
Snižena cijena: 119,00 kn (15,79 €)

Nema na zalihi

Headache EX flasteri

Headache EX flasteri su namijenjeni svima onima koji se žele osloboditi glavobolja i smanjiti migrene, bez korištenja tableta protiv bolova.

Aktivni prirodni sastojci ovih flastera utječu na pojačanu proizvodnju hormona serotonina, koji pomaže pri reguliranju boli i glavobolja.

Također, sastojci pojačavaju osjećaj zadovoljstva i mentalne opuštenosti.

Rezultat su smanjene glavobolje i migrene, no istodobno i smanjen stres, napetost, nesanica, pospanost, uznemirenost

Pored toga što su potpuno prirodni i sigurni za uporabu, ovi flasteri se mogu koristiti i na osjetljivim tipovima kože. Bez straha od iritacije i štetnih učinaka.

Headache EX flasteri namijenjeni su svima koji žele:

  • Osloboditi se glavobolja!
  • Smanjiti migrene do 23%!
  • Riješiti se bolova bez tableta!
  • Siguran i učinkovit proizvod!

Headache EX flasteri namijenjeni su svima onima koji se žele prirodnim putem riješiti glavobolja i migrena. Bez potencijalno štetnih i opasnih tableta protiv bolova.

Osim što učinkovito smanjuju glavobolje i migrene ovi flasteri vas istodobno čine i otpornijima na bolove. Stoga se posebno preporučuju ljudima koji pate od kroničnih glavobolja i migrena.


Kako se Headache EX flasteri koriste?

Headache EX flasteri su tako dizajnirani da budu jednostavni i udobni za uporabu. Jednom dnevno nalijepite jedan flaster na čistu kožu bez dlaka. Najbolje ujutro ili navečer, kako bi vam to postao ritual.

Svaki puta kada mijenjate stari flaster novim, promijenite mjesto lijepljenja, kako biste koži dozvolili da neometano diše. Zahvaljujući malim dimenzijama diskretno i učinkovito ćete se oslobađati od bolova 24 sata dnevno, bez uporabe tableta protiv bolova.


Kada se mogu osjetiti prvi rezultati uporabe Headache EX flastera?

Prve rezultate uporabe Headache EX flastera osjetit ćete već nakon prvog lijepljenja flastera. Aktivni sastojci odmah počinju djelovati tako što pospješuju proizvodnju serotonina, hormona sreće.

Zahvaljujući tome dolazi do smanjenja glavobolja i migrena uz pojačavanje osjećaja zadovoljstva i mentalne opuštenosti.

Rezultat je brzo i lako oslobađanje od bolova, bez uporabe tableta protiv bolova. I ne samo da ćete zaboraviti na bol, već ćete se i osjećati drugačije, bit ćete puni energije i dobrog raspoloženja.


Zašto su Headache EX flasteri tako učinkoviti?

Headache EX flasteri su tako učinkoviti zahvaljujući moćnoj kombinaciji prirodnih sastojaka. Istraživanja povezuju smanjenu razinu serotonina i nastanak glavobolja, kao i nedostatak magnezija kod ljudi s glavoboljama i migrenama, a aktivni sastojci grifonija i magnezij upravo otklanjaju razlog nastanka glavobolja.

Grifonija pospješuje povećanu proizvodnju serotonina, a magnezij istodobno nadoknađuje nedostatak tog važnog minerala u organizmu.

Osim toga, sastojci imaju pozitivan učinak na raspoloženje i osjećaj zadovoljstva. Snižavaju krvni tlak, umiruju živčani sustav i opuštaju mišiće te smanjuju fizički i psihički umor.


Jesu li Headache EX flasteri sigurni za uporabu?

Da, Headache EX flasteri su potpuno sigurni jer sadrže 100% prirodne sastojke, dokazano djelotvorne i sigurne za uporabu. Ovi sastojci ne izazivaju nikakve štetne učinke niti nuspojave. Dermatološki su testirani i podobni i kod najosjetljivijih tipova kože. Apliciranje putem flastera omogućava da aktivni sastojci prodiru u kožu te dospiju brže u krvotok.

Ne zaboravite, tablete protiv bolova talože se u jetri, što dovodi do njenog otkazivanja. Tako je predoziranje paracetamolom najčešći razlog otkazivanja jetre u V. Britaniji!


Sastojci: Griffonia Simplicifolia Seed Extract, Magnesium Oxide, Acrylates/VA Copolymer (adhesuve)

Mjere opreza: Koristite prema uputama.Ako uzimate lijekove ili se liječite zbog zdravstvenih problema, ne smijete koristiti proizvod bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Odmah prestanite koristiti proizvod ako se tijekom primjene pojavi iritacija na koži. Držite podalje od dosega djece. Flasteri se ne smiju primjenjivati na iritiranu ili oštećenu kožu.

Upute o čuvanju: Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Španjolska

Pakiranje: 30 flastera

SKU: headache-ex-flasteri-protiv-glavobolje-50-popusta Kategorije: , Oznake , , , , Brand: .

Broj glasova: 1

5.0 prosječna ocjena
1
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

  1. Dario

    Imam ceste glavobolje zaljepim flaster i rijesen problem bolje nego tablete svakako bi preporucio svima

    Dario

Možda će vam se također svidjeti…