Oxygen Optimal papuče s Celliantom – Terrapromo


Terrapromo u suradnji sa tvornicom obuće Borovo, napravili su novi model papuča Oxygen optimal.

Oxygen optimal papuče s Celliantom su kreirane kako bi potaknule cirkulaciju u nogama, smanjile bolove i grčeve u nogama i olakšala pokretljivost.

Celliant je umetnut između tabanice i đona papuče da bi se potaknula cirkulacija i povećao volumen kisika u krvi i tkivu.

320,00 kn (42,47 €)

Očisti

Oxygen Optimal papuče s Celliantom – Terrapromo


Oxygen optimal papuče s Celliantom su kreirane kako bi potaknule cirkulaciju u nogama, smanjile bolove i grčeve u nogama i olakšala pokretljivost. Sama papuča je lagana, prozračna i udobna, a terapija od 100% Cellianta umetnuta je između tabanice i đona papuče da bi se potaknula cirkulacija i povećao volumen kisika u krvi i tkivu, rezultat toga je da se smanjuju bolovi, grčevi, trnci kao i oticanje nogu.

Papuče su testirane od strane Zagrebačkog dijabetičkog društva kako bi konačan rezultat bio vrhunska papuča sa Celliantom; s obzirom na to da su dijabetičari najugroženija skupina, s najosjetljivijim stopalima i problemima koji se vežu uz njihovu dijagnozu.

Preporučujemo ih svima koji pate od umornih, otečenih nogu, loše cirkulacije, artritisa, reume ili dijabetesa.

Upozorenje: Proizvodi Oxygen Optimal/Celliant nisu namijenjene za zaštitu od mehaničkih, toplinskih ili kemijsko / bioloških rizika ili za zaštitu od električne struje. Oštećeni proizvodi smanjuju performanse proizvoda ali njihovo korištenje ne ugrožava zdravlje korisnika.

Odgovoran u RH: Terrapromo d.o.o J.J Strossmayera 168 HR-31000 Osijek, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Hrvatska

Proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-Tex Standardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…