, , , , , , , ,

Matična mliječ ( 50 kapsula ) – Calivita


Poznati je imunostimulans za sve uzraste, jača živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost.

Opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo.

105,00 kn (13,94 €)

Matična mliječ – Calivita

Ovaj koncentrat hranjivih tvari proizvod je pčela matica. Poznati je imunostimulans za sve uzraste, jača živčani sustav, obnavlja životnu energiju i daje vitalnost. Matična mliječ posebno dobro djeluje kod djece i starijih, te kod radom iscrpljenih ljudi. Pomaže i zdravlje koštanog sustava, naročito poslije ozljeda i prijeloma.

Matična mliječ se od davnina cijeni kao jedan od najboljih životnih eliksira, jer održava zdravlje i ljepotu, normalizira tjelesne funkcije, štiti od infekcija te povećava izdržljivost i energiju. Opskrbljuje organizam mineralima, vitaminima i aminokiselinama, a poznata je i kao antibakterijsko i antivirusno sredstvo. Pritom su naročito važni sastojci amino i gama globulin koji pomažu organizmu pobijediti infekcije. Ova super-hrana sadrži i dragocjene sterolne komponente, acetilkolin i spojeve s fosforom, tvari važne za funkciju živčanog sustava. Stoga je konzumiranje matične mliječi važno za sve one koji pate od kroničnog umora i živčane napetosti.


Matična mliječ sadrži i važne masne kiseline, od kojih su neke ključne u procesima rasta, regulacijskim procesima metabolizma te imunološkom sustavu. Značajan je sadržaj RNK i DNK te želatine koja je prekursor za stvaranje kolagena i vezivnog tkiva, što matičnu mliječ čini izvrsnom nadopunom za zdravlje zglobova i hrskavice.


Kako je kolagen anti-aging element, tako je i matična mliječ, uz vitamin C, poželjna hrana za održavanje ljepote. Matičnu mliječ stoga možemo preporučiti svim dobnim skupinama. Kod djece potiče rast i razvoj, pomaže kod anemije, potiče funkciju pamćenja i sposobnost učenja. Kod odraslih i starijih osoba pomlađuje stanice, dajući im faktore za regeneraciju, obnavlja reproduktivne funkcije, pomaže kod steriliteta, upale mjehura i astme, jača imunitet i živce te pomaže u prevladavanju stresa. Također tonizira i pomlađuje kožu, doprinosi zdravlju zglobnog i koštanog sustava.


Način uporabe: 1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe. Zbog najbolje apsorpcije preporučuje se uzimanje matične mliječi na prazan želudac ili s medom, jer je tako mnogo djelotvornija. Matičnu mliječ preporučujemo koristiti u intervalima 2 tjedna po jednu kapsulu, zatim 2 tjedna pauza, pa opet koristiti 2 tjedna.

Aktivni sastojci: 50 mg matična mliječ, koncentrat (ekvivalent dozi 150 mg svježe matične mliječi)

Sastojci: rižino brašno, želatina, matična mliječ.

Upozorenje: S obzirom na to da matična mliječ nastaje iz mješavine cvjetnog peluda, meda i sekreta pčelinjih žlijezda slinovnica, u rijetkim slučajevima može doći do reakcija kod osoba koje pate od peludnih alergija. Proizvod ne izlagati toplini zbog osjetljivosti aktivnih tvari.

Pakiranje: 50 kapsula

Proizvođač: CaliVita International

Odgovoran u RH: Calfit d.o.o., Bednjanska 8a, 10000 Zagreb

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…