, , , ,

Acetil L-karnitin 500 mg (100 kapsula) – Swanson


Acetyl L-Carnitine 500 mg – Swanson  dodatak prehrani za poticanje kognitivnih funkcija, za prevenciju kroničnog umora (sprječava stvaranje mliječne kiseline u mišićima) i pozitivno djeluje na rad srca.

209,00 kn (27,74 €)

Acetil L-Karnitin 500 mg – Swanson


L-karnitin je aminokiselina koji se prirodno nalazi u ljudskom organizmu, a pospješuje pretvaranje masti u energiju tako da transportira masti u stanične mitohondrije što ga čini cijenjenim dodatkom prehrani za pomoć pri gubitku suvišnih masnih naslaga. L-karnitin je jedna od najboljih tvari za poticanje kognitivnih funkcija, za prevenciju kroničnog umora (sprječava stvaranje mliječne kiseline u mišićima) i pozitivno djeluje na rad srca.

Acetil L-karnitin je poseban oblik te aminokiseline koji se zahvaljujući svojoj strukturi brže apsorbira i bolje djeluje od običnog L-karnitina. Tako obnavlja energetsko stanje organizma, posebice mozga i ostatka živčanog sustava.


Kako puno stanja u organizmu “kreće od mozga” tako djelovanjem na živčani sustav acetilirani L-karnitin posredno djeluje i na obrambeni sustav našeg organizma čime se sprječavaju razne infekcije i poremećaji imunološkog sustava. Uzimanjem acetiliranog L-karnitina ubrzava se oporavak od moždanog udara i smanjuje se napredovanje simptoma Alzheimerove bolesti i demencije općenito.

Acetil L-karnitin se posebno preporučuje kao dopuna pravilnoj prehrani nakon 40 godine života jer tada počinje opadati njegova produkcija u tijelu.


Sastojci u dnevnoj dozi (2 kapusle): Sadrže 1000 mg acetil L-carnitina

Napomene i upozorenja: dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Ako uzimate bilo kakve lijekove, trudni ste ili dojite, prije uzimanja dodataka prehrani molimo konzultirati se sa svojim liječnikom. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu. Proizvod čuvajte u originalnoj ambalaži pri 25 °C.

Proizvođač: Swanson Healt Products, SAD

Odgovoran za RH: Nutrimedica d.o.o

Zemlja podrijetla: SAD

Pakiranje: 100 kapsula

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…