Akcija!
, , ,

NADH (ENADA) koenzim (30 tableta) – Swanson


NADH predstavlja stanično gorivo za proizvodnju energije, kontrolira staničnu regulaciju i popravak staničnih oštećenja.

Najniža cijena: 369,00 kn (48,97 €)
Snižena cijena: 332,00 kn (44,06 €)

Osjećate se umorno?

Više od 60 godina znanstvenici su znali da NADH (nikotinamid-adenin-dinukleotid-hidrid), koenzim izveden iz vitamina B-3, igra važnu ulogu u proizvodnji energije u stanicama.

Osim toga, NADH pomaže sintezi vitalnih neurotransmitera u tijelu, što ga čini posebno korisnim u borbi protiv mentalnog umora i pomaže u održavanju pozitivnog gledišta. To je odličan izvor energizirajuće koenzimske prehrane kako bi poboljšao vašu mentalnu i fizičku vitalnost.

Swanson NADH je dodatak prehrani koji sadrži NADH, tvar koja se prirodno nalazi u biljnim i životinjskim stanicama. NADH je koenzim, biološki aktivan oblik niacina, koji ima ulogu u proizvodnji energije i dio je gotovo svake biokemijske reakcije u organizmu.

NADH predstavlja stanično gorivo za proizvodnju energije, kontrolira staničnu regulaciju i popravak staničnih oštećenja , djeluje kao imunostimulans jer snaži imunosni sustav  svake stanice, snažan je antioksidans i stimulator je dopamina, adrenalina i norepinefrina čime psiho-fizički blagotovorno djeluje na organizam.

Način primjene: 1 tabletu jednom dnevno sublingvalno primjeniti i pustiti da se otopi

Način čuvanja: Na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C

Proizvođač: Swanson Health Products, PO Box 2803 – Fargo, ND 58108 USA

Stavlja na tržište: Nutrimedica d.o.o., Udbinska 34, 10 000 Zagreb

Zemlja podrijetla: SAD

Pakiranje: 30 tableta

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…