, , , , , , , , ,

Biotin Sublingual Swanson 5mg – 60 tableta


Za ljepše i zdravije nokte, kosu i kožu (osobito vlasište). Podržava stvaranje keratina – rožnatog materijala koji je sastavni dio površinskog sloja kože, kose i noktiju. Bez šećera i brzo se otapa u ustima.

90,00 kn (11,95 €)

Biotin (B7) je vitamin iz B-skupine koji igra neizostavnu ulogu za zdravlje i ljepotu noktiju, kože i kose jer podržava stvaranje keratina – rožnatog materijala koji je sastavni dio površinskog sloja kože, kose i noktiju.  Najučestaliji simptomi nedostatka biotina (vitamina b7) u organizmu su kožni problemi: svrbež, perutanje kože, osip, akne, dermatitis i psorijaza.  Biotin se nalazi u brojnim prehrambenim namirnicama npr.: meso (osobito unutarnji organi), piletina, losos, žumanjak jajeta, orašasti plodovi, mrkva, blitva, cvjetača,  gljive, mliječni proizvodi, soja, integralne žitarice i sl., tako da se nedostatak biotina ispod razine dnevne potrebe rijetka pojavluje kod osoba s uravnoteženom prehranom.

Tehnologija Swanson Supplemelt temelji se na posebno osmišljenoj, inovativnoj formuli koja doprinosi bržoj apsorpciji s ciljem bržeg djelovanja. Brzinu djelovanja pospješuje otapanje dodatka već u ustima. Novi Supplemelts Sublingual Biotin ne sadrži šećer. Zaslađen je ksilitolom a djeluje brzo i učinkovito podiže energiju.

No, kod osoba koje dulje vrijeme koriste antibiotike ili redovito konzumiraju sirov bjelanjak jajeta može se postupno razviti pomanjkanje biotina što pokazuju simptomi poput depresije, anemije, mučnine, dermatitisa, opadanja kose te listanja i pucanja noktiju. Rizik od nedostatka Biotina u organizmu povećavaju i pretjerana upotreba alkohola, sedativa te neke bolesti probavnog sustava.

Nisu zabilježene štetne nuspojave prekomjernog unošenja Biotina u organizam jer se višak izlučuje s urinom dok su neka klinička ispitivanja potvrdila da dnevne količine od preko 2,5 mg Biotina učvršćuju nokte.

  • Biotin bez šećera koji se brzo otapa u ustima
  • Brzo djelovanje u svrhu postizanja boljih rezultata
  • Promiče zdravu razinu energije tijelu *
  • za ljepše i zdravije nokte, kosu i kožu (osobito vlasište)

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…