, , , , , , ,

Astaksantin Swanson 4 mg – 60 kapsula


Pomaže u održavanju zdravlja imunološkog sustava. Unutarnje sredstvo djelovanja UV zraka i ostalih štetnih pojava poput hiperpigmentacije i sušenja kože. Učinkovit protiv slobodnih radikala.

150,00 kn (19,91 €)

Astaksantin pripada obitelji karotenoida a ima molekularnu strukturu koja ga čini iznimno učinkovitim u neutraliziranju slobodnih radikala. Dodatnu važnost ima u ljetnim mjesecima kao unutarnje sredstvo zaštite od štetnog djelovanja UV zraka i ostalih štetnih pojava poput hiperpigmentacije i sušenja kože. Astaksantin je prirodni antioksidans koji se nalazi u mikroalgi haematoccocus pluvialis. Pomaže zaštitu od oksidativnog stresa.  Oksidativni stres je vrsta kemijskog stresa, koji se, zbog povećane količine potencialno štetnih reaktivnih vrsta kisika javlja u živim organizmima. To su slobodni radikali (nestabilne molekule ili ioni velike reaktivnosti) koji stupaju u kemijske reakcije s dijelovima stanica što dovodi do biokemijskih, strukturnih i funkcionalnih poremećaja. Stanje se pojavi zbog prevelike tvorbe radikala te slabe učinkovitosti antioksidativnih sustava.

  • Pripada obitelji karotenoida, astaksantin pomaže u održavanju zdravlja imunološkog sustava
  • Pojačava antioksidativno djelovanje
  • Štiti od oštećenja slobodnim radikalima
  • Iz prirodnog kompleksa astaksantina, ekstrakt alge H. pluvialis

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…