, , , , , , , , , ,

Aktivirani B-kompleks visoke bioraspoloživosti Swanson – 60 kapsula


Podrška živčanom, imunološkom i kardiovaskularnom sustavu. Podržava pozitivno raspoloženje i štiti od pretjeranog trošenja hranjivih sastojaka, izazvanog stresa. Napredni oblici esencijalnih vitamina B.

120,00 kn (15,93 €)

Postoji nekoliko različitih tipova Vitamina B koji su neophodni za pravilno funkcioniranje organizma jer su oni ključni čimbenik koji hranu pretvara u energiju.

 • Podupire zdravlje živčanog sustava, imunološkog i kardiovaskularnog sustava
 • Podržava pozitivno raspoloženje i štiti od pretjeranog trošenja hranjivih sastojaka, izazvanog stresom
 • Sadrži napredne oblike esencijalnih vitamina B, uključujući B1, B6, B12, pantotensku kiselinu, biotin i folate, plus PABA i inositol

Swanson je Ultra linijom postavio napredni standard dodataka Vitamina B s originalnim aktiviranim B kompleksom a sada nudi optimiziranu formulu koja se temelji na bioraspoloživosti.

To znači da se, zahvaljujući povećanju stupnja i brzine apsorpcije preporučen dnevni unos može postići sa smanjenim dozama vitamina što smanjuje mogućnost pretjeranog unosa.

Obje formule sadrže iste napredne oblike B-vitamina, uključujući benfotiamin (tiamin / vitamin B1), piridoksal 5-fosfat (P5P / vitamin B6), metilkobalamin (vitamin B12), patentirani Pantesin® (pantetin) i 5-metiltetrahidrofolat (folat ). Ovi vrhunski oblici uz nižu dozu nude višu bioraspoloživost, što znači da će vaše tijelo dobiti sve neophodne vitamine, ali u formatu koji neće uzrokovati bol ili nelagodu.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Svaki od osam B vitamina individualno doprinosi različitim ali jednako važnim funkcionalnostima organizma.

 •     B1 Tiamin – je vitamin koji se otapa u vodi i ima važnu ulogu u metabolizmu ugljikohidrata. Vrlo je važan i za normalno funkcioniranje živčanog sustava
 •     B2 riboflavin – sastavni je dio enzima koji u staničnim mitohondrijima sudjeluju u oksidacijskim procesima (flavoproteini). Potreban je za obnavljanje svih stanica u tijelu, posebice eritrocita.
 •     B3 niacin – nužan je za stvaranje energije i normalan rad živčanog sustava, no dragocjen je i stoga što smanjuje koncentraciju kolesterola u krvi
 •     B5 Pantotenska kiselina – proizvodi testosteron i razgrađuje masti i ugljikohidrate.
 •     B6 piridoksin – pomaže tijelu održavati zdrav živčani sustav, sudjeluje u proizvodnji hemoglobina koji prenosi kisik u crvene krvne stanice po čitavom tijelu, regulira razinu šećera u krvi, djeluje kao prirodan lijek za uklanjanje bolova, poboljšava raspoloženje i sudjeluje u proizvodnji antitijela koje imunološki sustav koristi kao zaštitu od bolesti i infekcija.
 •     B7 biotin – podupire metabolizam, zdravlje kose, kože i noktiju te kontrolira razinu glukoze u krvi.
 •     B9 Folna kiselina doprinosi sintezi DNK i konverziji nekih aminokiselina. Nedostatak folne kiseline može dovesti do anemije te može smanjiti razinu homocisteina kod osoba koje pate od bolesti bubrega.
 •     B12 Methylcobalamin – doprinosi stvaranju crvenih krvnih stanica, podržava imunološki sustav i održava pozitivno raspoloženje.

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…