Akcija!
,

Stop Snore PRO – 70% POPUSTA

Dostupnost: Nema na zalihi

Poštovani, ovaj proizvod više nemamo u ponudi, a kao zamjenu preporučujemo Snore Terminator, o kojem više možete pročitati ovdje.

Stop Snore PRO blagim impulsima pomaže da promijenite položaj tijekom spavanja i da prestanete hrkati.

Ova mala narukvica se stavlja na zglob ruke tijekom spavanja, a dizajnirana je tako da detektira posebne frekvencije buke.

Najniža cijena: 498,00 kn (66,10 €)
Snižena cijena: 139,00 kn (18,45 €)

Nema na zalihi

Hrčete noću? Gušite se u snu? Vaš partner vas onda zasigurno tijekom cijele noći gura i budi po stotinu puta.

Osim što može izazvati brojne zdravstvene posljedice, hrkanje vas može udaljiti od partnera. Spavanje u odvojenim sobama i stalne svađe samo su početak problema uzrokovanih hrkanjem.

Što tek reći o kvaliteti sna? Zamislite da se više nikada ujutro ne budite umorni i neispavani. Zamislite da ste svako jutro puni energije, spremni za sve obveze i zadatke koje vam donosi novi dan. Zvuči kao san, zar ne?

Više ne morate maštati, počnite odmah živjeti vaš san! Konačno je pronađeno sigurno rješenje protiv hrkanja!

Stop Snore PRO – uređaj dizajniran da detektira vaše hrkanje i blagim vibracijama vas potakne da promijenite položaj spavanja. Stop Snore PRO je učinkovito, ugodno rješenje za ljepši i mirniji san.

Ova mala narukvica se stavlja na zglob ruke tijekom spavanja. Dizajnirana je tako da detektira posebne frekvencije buke. Svaki put kada hrčete, blage vibracije vas potiču da promijenite položaj spavanja i prestanete hrkati.

Zato je Stop Snore PRO namijenjen i vama jer ćete zahvaljujući ovoj narukvici:

  • Ponovo imati mirne i tihe noći
  • Buditi se odmorni, naspavani i puni energije
  • Zaboraviti na iritantni zvuk u spavaonici
  • Opet spavati u zagrljaju svog partnera

Stop Snore PRO narukvica će vam osigurati kvalitetan i miran san. Nećete se više buditi nenaspavani, umorni i neraspoloženi. Od sada možete ići spavati bez straha da ćete buditi i uznemiravati partnera, ukućane ili cimere

Kako se Stop Snore PRO koristi?

Stop Snore PRO uređaj je jednostavan i siguran za upotrebu. Na pozadinu narukvice nalijepite samoljepljivi jastučić koji ćete pronaći u pakiranju. Stavite narukvicu na zglob ruke i možete ići na spavanje. Stop Snore PRO će se pobrinuti da noću ne hrčete i osigurati vam kvalitetan i ugodan san.

Zašto je Stop Snore PRO učinkovit?

Stop Snore PRO je učinkovit jer zahvaljujući blagim impulsima pomaže da promijenite položaj tijekom spavanja. Činjenica je da promjenom položaja prestajete hrkati.

Zato, kada tijekom noći zahrčete više od 3 puta uzastopno, Stop Snore PRO će otpustiti blage električne impulse. Ove impulse ćete u vidu vibracija osjetititi na svom zglobu i promijeniti položaj spavanja. Tako automatski prestajete hrkati.

Je li Stop Snore PRO siguran za upotrebu?

Da, Stop Snore PRO je u potpunosti siguran za upotrebu. Ne izaziva nikakve štetne učinke niti nuspojave. Električni impulsi koje otpušta su blagi i nisu štetni za vas. Pored toga, neće vas ni probuditi, samo će vas potaknuti da promijenite položaj spavanja.

Je li Stop Snore PRO udoban za nošenje?

Da, Stop Snore PRO je udoban za nošenje. Prvih par noći možda ćete osjetiti da ga imate, ali ćete se ubrzo naviknuti na njega. Nećete ga ni osjetiti dok spavate, a prestat ćete hrkati.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus,

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Španjolska

Napomena: Prvih par noći osjetit ćete Stop Snore Pro, ali ćete se ubrzo naviknuti i neometano spavati. Uređaj je jednostavan i siguran za uporabu.

SKU: stop-snore-pro-za-smanjenje-hrkanja-50-popusta Kategorije: , Oznake: , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…