Akcija!
, ,

Dr. QuitSmoke flasteri – 70% POPUSTA

Dostupnost: Nema na zalihi

Dr.QuitSmoke flasteri su napravljeni od prirodnih sastojaka, kao što je Gotu Kola.

Trenutačno smanjuju potrebu za nikotinom te utječu i na smanjenje apetita – uobičajene nuspojave odvikavanja od pušenja.

Najniža cijena: 438,00 kn (58,13 €)
Snižena cijena: 120,00 kn (15,93 €)

Nema na zalihi

Nevjerojatno laka metoda za prestanak pušenja bez stresa i nervoze!

  • Prestanite pušiti bez želje za cigaretama
  • 85% ljudi prestane u 7 dana
  • Bez štetnih učinaka
  • Prestanite pušiti bez debljanja

Dr.QuitSmoke se temelje na tehnologiji flastera koja je u uporabi diljem svijeta.

Apliciranje putem flastera omogućava da aktivni prirodni sastojci prodiru u kožu te dospiju u krvotok brže i učinkovitije od bilo koje druge metode.

Dr.QuitSmoke flasteri su veoma jednostavni za uporabu. Svaki dan nalijepite drugi flaster na čistu i suhu kožu bez dlaka.

I to je to, po prvi puta uživajte dok ostavljate cigarete – bez apstinencijalne krize! Jer aktivni prirodni sastojci trenutačno smanjuju potrebu za nikotinom u vašem tijelu.

Redovitim korištenjem flastera vi ćete se uspješno izboriti sa simptomima odvikavanja. Zahvaljujući aktivnim prirodnim sastojcima spriječit ćete anksioznost, nesanicu i započet ćete proces obnove vašeg cjelokupnog zdravlja odmah!

Dr.QuitSmoke flasteri utječu i na smanjenje apetita – uobičajene nuspojave odvikavanja od pušenja. Zato se posebno preporučuju svima s problemom viška kilograma.

Osigurajte pomoć kakvu zaslužujete tijekom prestanka pušenja – naručite vaše Dr.QuitSmoke flastere još danas!

Mogu li se Dr. QuitSmoke Patch flasteri koristiti na svim tipovima kože?

Da, Dr. QuitSmoke Patch flasteri se mogu koristiti na svim tipovima kože jer sadrže samo aktivne prirodne sastojke. Za razliku od nikotinskih flastera koji izazivaju reakcije na koži, Dr. QuitSmoke Patch flasteri dokazano nemaju nikakvih nuspojava.

Kako se koristi Dr. QuitSmoke Patch?

Vrlo jednostavno. Budite sigurni da je koža čista, suha i bez dlaka. Nalijepite jedan flaster na ruke, bedra, leđa ili ramena. Zamijenite flaster svakih 24 sata i nalijepite ga na drugi dio tijela. I to je to – Dr. QuitSmoke Patch je u sekundi spreman da vam pomogne da se riješite navike opasne po život!

Koji su sastojci Dr. QuitSmoke Patch flastera?

Aktivni sastojci Dr. QuitSmoke Patch flastera su: Gotu Kola, Hops, Skullcap, Oats, Ginger Root, Gentian, Myrrh, Safflower.

Kada mogu vidjeti rezultate učinka Dr. QuitSmoke Patch flastera?

Nakon samo jedne uporabe Dr. QuitSmoke Patch flastera osjetit ćete nevjerojatnu razliku – smanjenu želju za nikotinom. Redovitim korištenjem flastera vi ćete se uspješno izboriti sa simptomima odvikavanja. Zahvaljujući aktivnim prirodnim sastojcima spriječit ćete anksioznost, nesanicu i započet ćete proces obnove vašeg cjelokupnog zdravlja odmah!

U čemu je tajna učinkovitosti Dr. QuitSmoke Patch flastera?

Dr. QuitSmoke Patch flaster se temelji na tehnologiji flastera koja je u uporabi diljem svijeta. Apliciranje putem flastera omogućava da aktivni prirodni sastojci prodiru u kožu te dospiju u krvotok brže i učinkovitije od bilo koje druge metode.

Svaki flaster se isporučuje sa posebnim kodom i naznačenim datumom isteka trajanja. Također, svaki pojedinačni flaster je certificiran jer je uspješno prošao sve neophodne testove i analize.

Mjere opreza: Koristite prema uputama. Ako uzimate lijekove ili se liječite zbog zdravstvenih problema, ne smijete koristiti proizvod bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Odmah prestanite koristiti proizvod ako se tijekom primjene pojavi iritacija na koži. Držite podalje od dosega djece. Flasteri se ne smiju primjenjivati na iritiranu ili oštećenu kožu. Upute o čuvanju: Čuvajte proizvod na suhom i hladnom mjestu.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus,

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: UK, EU

Pakiranje: 30 flastera

SKU: dr-quitsmoke-flasteri-za-prestanak-pusenja-50-popusta Kategorije: , , Oznake , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…