Akcija!
,

Turbo Max Blue – 50% POPUSTA


Turbo Max Blue su revolucionarni flasteri za spolnu moć koji podižu razinu testosteronapovećavaju cirkulaciju krvi u spolnom organu te osiguravaju bolje erekcije.

Turbo Max Blue flasteri svojim aktivnim sastojcima ubrzavaju i stimuliraju muški libido i potiču vrhunske erekcije.

Najniža cijena: 598,00 kn (79,37 €)
Snižena cijena: 299,00 kn (39,68 €)

Turbo Max Blue

Turbo Max Blue su revolucionarni flasteri za spolnu moć koji sadrže prirodne vitamine i minerale te ljekovito bilje koje djeluje kao seksualni stimulans.

Dugogodišnjim istraživanjima fitomedicine, znanstvenici su otkrili prirodne tvari koje podižu razinu testosterona, povećavaju cirkulaciju krvi u spolnom organu te osiguravaju bolje erekcije.

Turbo Max Blue flasteri svojim aktivnim sastojcima ubrzavaju i stimuliraju muški libido i potiču vrhunske erekcije.

Spoj moderne tehnologije i moćnih sastojaka donosi brze rezultate na maksimalno siguran i bezbolan način.

Muškarci koji koriste Turbo Max Blue flastere imaju izuzetno moćan libido, snažnije i dugotrajnije erekcije te jače orgazme.


Tajna Turbo Max Blue flastera je u korištenju tradicionalnih sastojaka u savršenom omjeru i kombinaciji.

Stručnjacima su trebale 2 godine kako bi otkrili savršenu recepturu aktivnih sastojaka koji međusobno kombinirani osiguravaju trajne rezultate!

Moćni koktel biljnih ekstrakata u Turbo Max Blue stimulira cirkulaciju u spolnom organu.

Ekstrakti biljaka, poput Damiane i Saw Palmetto, od davnina se koriste za povećanje muške spolne želje i snage. Pročišćeni ekstrakti, koji su kombinirani u specifičnom omjeru, zajedno daju još bolje rezultate.

Ekstrakti cijenjenih biljaka kao što su Muira Puama, Ginseng i Damiana, imaju sinergijski učinak na mušku potenciju. Njihovi ekstrakti brzo dospijevaju u krv putem flastera, zbog čega su rezultati brzo vidljivi.

Dugotrajna istraživanja, u potrazi za optimalnom formulom, dala su moćno gorivo za povećanje muške potencije. Propratni efekti su moćne i dugotrajne erekcije te rast seksualnog apetita.

Efekti su doista brzi. Razlika u seksualnoj želji i potenciji je primjetna već u nekoliko dana.


Aktivni sastojci u Turbo Max Blue flasterima

Gingseng

Poboljšava erektilnu moć i povećava libido. Pored toga utječe na centralni živčani sustav pa živčani impuls putuje brže od spolnog organa do mozga, što će ti donijeti fantastične orgazme!

Ginkgo Biloba

Mnogi ljudi koriste ovu biljku u svrhu povećanja koncentracije i pamćenja jer povećava mikrocirkulaciju. Pored toga što povećava cirkulaciju krvi u mozgu, što će doprinijeti snažnijem doživljaju orgazma, ginkgo također poboljšava protok krvi u spolni organ, što će doprinijeti tvojoj erekciji.

Saw Palmetto

Saw Palmetto je jedna od rijetkih biljaka, koje jačaju tjelesna tkiva, a posebno tetive mišića. Zbog aktivnih sastojaka ove biljke u flasterima Turbo Max Blue, tvoja erekcija bit će stabilna i dugotrajna kao nikada prije!

Damiana

Odavno poznata kao afrodizijak starih Maja i jak seksualni stimulans, pored svojih mnogobrojnih efekata, damiana povećava osjetljivost spolnog organa na nadražaje, pa će ti svaki dodir biti sasvim novo iskustvo!

Muira puama

Ovaj brazilski grm je u zemlji karnevala izuzetno cijenjen kao afrodizijak, a moderna medicina je o ovoj biljci saznala da djeluje kao okrepljujući tonik za fizičko i psihičko zdravlje.

Guarana

Jedan od najpoznatijih stimulansa na svijetu, guarana u Turbo Max Blue flasterima ima višestruku ulogu. Pored toga što omekšava kožu kako bi aktivne tvari što prije došle u organizam, djeluje i kao izvor dodatnog goriva, koje će ti dati snagu za maratonski seks!


Kako se koriste Turbo Max Blue flasteri?

Uporaba Turbo Max Blue flastera je tako jednostavna. Sve što treba jest zalijepiti po jedan flaster na čist dio kože bez dlaka. Sljedeći dan samo zamijeni stari flaster novim. Obrati pažnju da ne lijepiš flaster uvijek na isto mjesto, kako bi dozvolio koži da se odmori.


Kada ću vidjeti prve rezultate ovih flastera?

Istraživanje koje smo proveli među našim korisnicima pokazuje da većina naših korisnika prve rezultate vidi već u prva 2 tjedna upotrebe Turbo Max Blue flastera. Ne zaboravi, svo vrijeme dok koristiš Turbo Max Blue imat ćeš moćne i čvrste erekcije kao nikad prije. To ćeš osjetiti već u prvom tjednu upotrebe.


Mogu li diskretno naručiti ove flastere?

Da. Sve narudžbe se pakiraju u diskretno pakiranje i dostavljaju tebi u ruke na tvoju adresu.


Jesu li Turbo Max Blue flasteri sigurni za uporabu?

Da, Turbo Max Blue flasteri su sigurni za uporabu. Ovi flasteri sadrže samo 100% prirodne sastojke te ga preporučuju mnogi liječnici i zdravstveni stručnjaci.


Sastojci: Acrylates/ VA copoymer (adhesive), Serenoa serrulata ( saw palmetto berry), panax (korean) gingseng root, turnera difusa (damiana) leaf, paullinia cupana ( guarana) fruit extract, ptychopetalum olacoides ( muira puama) bark, ginkgo biloba.

Napomene: Samo za vanjsku uporabu.

Upozorenje: Koristite prema uputama. Ako uzimate lijekove ili se liječite zbog zdravstvenih problema, ne smijete koristiti proizvod bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Odmah prestanite koristiti proizvod ako se tijekom primjene pojavi iritacija na koži. Držite podalje od dosega djece. Flasteri se ne smiju primjenjivati na iritiranu ili oštećenu kožu.

Uputa za uporabu: Jednom dnevno nalijepite jedan flaster na čistu kožu bez dlaka. Preporučuje se primjena na području ruku, bedara, leđa ili ramena. Upotrebljeni flaster uklonite nakon 24 sata i nalijepite novi na drugo područje na koži kako bi ona mogla nesmetano disati. Primijenite samo jedan flaster dnevno tijekom perioda korištenja.

Način čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25 °C.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus,

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja porijekla: UK

Pakiranje: 30 flastera

SKU: turbo-max-blue-flasteri-za-spolnu-moc Kategorije: , Oznake , , , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…