, , , , , , , , , , , ,

Kordiceps kompleks Swanson – 60 kapsula


Kordiceps kompleks – standardizirani ekstrakti daju zajamčenu moć. Trostruka djelotvornost dodatka sačinjenog od poznatih ljekovitih gljiva kordiceps, reishi i šitake. Najjača prirodna potpora jačanju imuniteta.

160,00 kn (21,24 €)

Moderna znanost i drevna kineska mudrost udružile su snage kako bi stvorile neviđenu podršku i prirodnu obranu vašeg tijela. Stotinama godina, kineski travari su koristili Reishi, Shiitake i  Cordyceps sinensis, kao snažne prirodne tonike za jačanje imunološkog sustava u vrijeme povećanog stresa. Naša posebna formula sadrži nevjerojatnu sinergiju ekstrakata tih triju gljiva, a standardizirani ekstrakt Vam pruža pomoć na koju se možete osloniti.

Kordiceps je ime za medicinsku gljivu koja raste na velikim visinama u jugozapadnoj Kini i na Tibetu a u današnje vrijeme se upotrebljava u cijelom svijetu.
Najpoznatiji pozitivni učinci Kordiceps gljive su:

  • povećanje otpornosti organizma,
  • povećanje spolne želje i moći (libida) te
  • povećanje ukupnih psihičkih i fizičkih sposobnosti organizma.

Šitake (shiitake) gljiva je jestiva ljekovita gljiva koja potječe iz istočne Azije gdje se stoljećima uzgajala i upotrebljavala kao hrana i u ljekovite svrhe. Danas se uzgaja u cijelom svijetu, koristi se za prehranu a može se kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama. Šitake gljiva bogata je mineralima od kojih su najznačajniji željezo, kalij, kalcij, magnezij, zatim dijetalnim vlaknima, proteinima i vitaminima B1, B2, B12, C i A. Koriti se za povećanje energije, smanjenje parazitskih infekcija i kolesterola i doprinosi liječenju parazitskih infekcija.

Osim toga konzumiranje šitake gljive pomaže uklanjanju viška soli iz organizma, snižava visok krvni tlak, smanjuje stres i napetost, te djeluje protuupalno, protualergijski, antivitusno i antibakterijski.

  • Trostruka djelotvornost dodatka sačinjenog od poznatih ljekovitih gljiva kordiceps, reishi i šitake
  • Najjača prirodna potpora jačanju imuniteta

Reiši gljiva također potiče iz Azije a u tradicionalnoj kineskoj medicini upotrebljava se više od 4000 godina. Kao i druge dvije vrste iz i ova gljiva ima brojna ljekovita svojstva od kojih su najznačajnija jačanje imuniteta, antibakterijsko i antivirusno djelovanje, smanjenje krvnog tlaka, smanjenje kolesterola a uptrebljava se i kao dodatak prehrani za smanjenje neželjenih posljedica kemoterapije.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…