, ,

Formula XXL 450 mg (2 kapsule)

Dostupnost: Nema na zalihi

Formula XXL je biljni dodatak prehrani koji pospješuje dugotrajnu erekciju, doprinosi i pojačava seksualni nagon te sprječava preranu ejakulaciju.

Formula XXL kapsule za vitalnost muškarca.

189,00 kn (25,08 €)

Nema na zalihi

Formula XXL 450 mg (2 kapsule) – Savršena formula za vitalnost muškarca

Formula XXL kapsule su biljni dodatak prehrani za muškarce. Kapsule pospješuju dugotrajnu erekciju, doprinose pojačavanju seksualnog nagona te sprječavaju preranu ejakulaciju.

Impotencija ili erektivna disfunkcija je u širem smislu nesposobnost, nemoć u duhovnom, stvaralačkom, ili nekom drugom smislu. U užem smislu, impotencija je spolna nemoć muškarca za obavljanje spolnog čina uslijed organskih ili psiholoških uzroka.

Impotencija se može manifestirati kao potpuna nesposobnost postizanja erekcije (ako ona traje duže od tri mjeseca), ili je njena nekonzistentnost ili sposobnost održavanja erekcije samo kratkotrajna (prolazna).


Sastojci: Ekstrakt korijena ginsega (Panaxginseng), Ekstrakt gomolja make (Lepidiummeyenii), Ekstrakt kore kineskog cimetovca (Cinnamomumcassia)

Naziv sastavnice Postotak %

1 kapsula (450 mg)

Ekstrakt korijena ginsega (Panaxginseng) 90 405
Ekstrakt gomolja make (Lepidiummeyenii) 7,78 35

Ekstrakt kore kineskog cimetovca

(Cinnamomumcassia)

2,22 10

Aktivni sastojci u jednoj kapsuli:

Ekstrakt korijena ginsega standardiziran na 5 % ginsenozida (Panaxginseng)
Ekstrakt gomolja make standardiziran na 0,6 % glukozinolata (Lepidiummeyenii)
Ekstrakt kore kineskog cimetovca standardiziran na 5 % cinamaldehida  (Cinnamomumcassia)

Azijski Ginseng (Panax Ginseng)  

Ginseng raste na skrovitim mjestima u sjenovitim šumama i brežuljcima Koreje, Kine i Rusije. U stara vremena koristio se samo divlji Ginseng jer se dugo vremena vjerovalo da Ginseng ne može biti uzgojen zbog svoje osjetljivosti i posebnih uvjeta u kojima mora rasti, od odgovarajuće temperature do sjenovitog tla bogatog mineralima, itd..

Panax ginseng (Ginseng), biljka koja sadrži prirodni ginsenozid, polisaharide, proteine i vitamine B1, B2, B5 i H, te više od trinaest minerala. Djeluje kao adaptogen tj. djeluje poticajno kod umora, velikih napora i slabosti, kao imunostimulator te kao tonik koji podiže fizičku snagu, uključujući i seksualnu.

Panax Ginseng


Cinnamomum cassia (Kineski cimetovac)

Kineski cimetovac koristi se u pripravcima za tegobe povezane s cirkulacijom, povišenim tlakom i povišenim lipidima. Smatra se da ekstrakt kineskog cimetovca indirektno stimulira libido, djelovanjem na dopamin receptore povezane s užitkom. Sadrži eterično ulje koje djeluje antimikrobno i antibakterijski te cinamaldehidom koji snizuje krvni  tlak.


Maca (Lepidium meyenii)

Korijen mace u sebi sadrži vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, ugljikohidrate, bjelančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, škrob, tanin, natrij, kalij, kalcij, bakar, cink, željezo, mangan, silicij i magnezij. Kao adaptogen, maca povećava tjelesnu izdržljivost i otpornost prema stresu, tjeskobi, traumi i iscrpljenosti, te pozitivno djeluje na libido.


Način primjene: uzeti jednu kapsulu dnevno ili po potrebi 45 minuta prije aktivnosti.

Način čuvanja: čuvati na suhom I hladnom mjestu

Napomene: čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Upozorenja: osobe koje uzimaju lijekove te osobe sa srčanim tegobama, povišenim krvnim tlakom I dijabetičari trebaju se prije uzimanja kapsula posavjetovati sa svojim liječnikom ili ljekarnikom. Formula XXL kapsule nisu indicirane za žene. Kapsule ne smiju primjenjivati osobe preosjetljive na bilo koji od sastojaka.

Zemlja porijekla: Kina

Odgovoran za RH: Formula xxl d.o.o., Avenija dubrava 163, Zagreb

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…