, , , , ,

Konopljika (Chasteberry) Swanson – 400mg


Konopljika je moćna biljka koja pruža pomoć ženama u prevladavanju hormonalnih stanja. Glavna komponenta diterpen pokazuje dopaminergički učinak vezanjem na dopaminske receptore, što smanjuje izlučivanje prolaktina, koji je često uzrok menstrualnih poremećaja.

90,00 kn (11,95 €)

Konopljika (Chasteberry) mala je, medicinski vrlo moćna biljka koja pomaže ženama u prevladavanju prirodnih hormonalnih stanja poput uklanjanja menstrualnih poremećaja, smanjenja simptoma PMS-a, menopauze i općenito uspostavljanje hormonalne ravnoteže. Poznata je još pod imenom Vitex agnus-castus, divlji papar ili drvo čednosti jer se u prošlosti koristila i za kontrolu (smanjenje) seksualnog nagona. Konopljika spada među najpopularnije prirodne dodatke prehrani koji učunkovito pomažu u regulaciji menstrualnog ciklusa, smanjenju simptoma PMS-a poput grčeva, napetosti, nervoze, boli u grudima. Osim kod simptoma PMS-a, Konopljika se upotrebljava i za umanjenje simptoma menopauze.  U kombinaciji s kaduljom koristi se za smanjenje napada topline (valunga) koji su često dugogodišnji pratitelj menopauze.  Koristi se također kod neplodnosti izazvane poremećajima lutealne faze (skraćenje menstrualnog ciklusa u fazi nakon ovulacije).

  • uklanja menstrualne bolove i grčeve
  • pomaže kod menstrualnih tegoba
  • doprinosi smanjenju simptoma PMS-a
  • pomaže kod simptoma menopauze

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odgovoran za RH: Imuno Protect d.o.o., Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…