, , , , ,

Konopljika (Chasteberry) Swanson – 400mg


Konopljika je moćna biljka koja pruža pomoć ženama u prevladavanju hormonalnih stanja. Glavna komponenta diterpen pokazuje dopaminergički učinak vezanjem na dopaminske receptore, što smanjuje izlučivanje prolaktina, koji je često uzrok menstrualnih poremećaja.

90,00 kn

Konopljika (Chasteberry) mala je, medicinski vrlo moćna biljka koja pomaže ženama u prevladavanju prirodnih hormonalnih stanja poput uklanjanja menstrualnih poremećaja, smanjenja simptoma PMS-a, menopauze i općenito uspostavljanje hormonalne ravnoteže. Poznata je još pod imenom Vitex agnus-castus, divlji papar ili drvo čednosti jer se u prošlosti koristila i za kontrolu (smanjenje) seksualnog nagona. Konopljika spada među najpopularnije prirodne dodatke prehrani koji učunkovito pomažu u regulaciji menstrualnog ciklusa, smanjenju simptoma PMS-a poput grčeva, napetosti, nervoze, boli u grudima. Osim kod simptoma PMS-a, Konopljika se upotrebljava i za umanjenje simptoma menopauze.  U kombinaciji s kaduljom koristi se za smanjenje napada topline (valunga) koji su često dugogodišnji pratitelj menopauze.  Koristi se također kod neplodnosti izazvane poremećajima lutealne faze (skraćenje menstrualnog ciklusa u fazi nakon ovulacije).

  • uklanja menstrualne bolove i grčeve
  • pomaže kod menstrualnih tegoba
  • doprinosi smanjenju simptoma PMS-a
  • pomaže kod simptoma menopauze

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odgovoran za RH: Imuno Protect d.o.o., Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…