, ,

Femmenessence MacaPause (120 kapsula)


Namijenjen ženama u menopauzi (50+ godina) i održavanju hormonalnog zdravlja nakon menopauze.

Djelotvoran, siguran i potpuno prirodan put do hormonalnog zdravlja žene.

280,00 kn (37,16 €)

Ljepota preparata Femmenessence™ MacaPause® je u tome što on surađuje s vašim tijelom potičući vaš endokrini sustav kako bi uravnotežio razinu onih najvažnijih hormona kao što su FSH, estrogen, LH i progesteron, a ništa nije prirodnije od hormona koje vam pruži vlastiti organizam.

Kad se hormoni proizvode pravilno i uravnoteženo, vaše tijelo lakše postiže fiziološki sklad, odnosno simptomi menopauza se prorjeđuju, a što je još bitnije, vaše se cjelokupno zdravlje poboljšava.

U tom razdoblju života, jedna o šest žena tijekom menopauze suočava se s činjenicom da tjeskoba i valovi vrućine utječu na njihovu radnu sposobnost, a gotovo polovica njih priznaje da su im simptomi menopauze uništili seksualni život.

MacaPause potpuno prirodno, sigurno i učinkovito djeluju na te simptome – smanjuju valove vrućine, noćno znojenje, suhoću intimnih djelova i potiču libido. Povrh toga, kliničke studije pokazale su da Femmenessence potiče raspoloženje, zdravlje srca i kostiju, te povećava razinu energije.

Klinički dokazana učinkovitost

Femmenessence MacaPause® je vrlo temeljito klinički ispitan u trajanju od 3, 4 i 8 mjeseci. Tijekom ispitivanja, Natural Health International ispitao je dva ključna područja zdravlja žena u postmenopauzi:

 • simptome povezane s postmenopauzom i
 • zdravstvene tegobe žene kao što su hormonalni disbalans, gustoća kostiju, stanje srca i cjelokupno zdravstveno stanje.

U kliničkom istraživanju, mjereno Greenovim indeksom, Femmenessence MacaLife® postigao je nevjerojatan uspjeh od 84% i pokazano je da:

 • smanjuje valove vrućine,
 • smanjuje noćno znojenje,
 • smanjuje vaginalnu suhoću,
 • pomaže u poboljšanju raspoloženja i
 • povisuje razinu energije.

Osim što je poželjno olakšati simptome povezane s postmenopauzom, posvećivanje pozornosti drugim važnim čimbenicima stvorit će uvjete za optimalno zdravstveno stanje. Moguće je posvetiti pažnju:

 • ravnoteži hormona
 • povećanju količine estrogena
 • smanjenju FSH
 • očuvanju zdravlja kostiju i
 • zdravoj tjelesnoj težini.

Brz učinak

Žene koje koriste Femmenessence MacaPause® u prosjeku osjete pozitivne promjene u samo 10 dana, dok većina primjećuje pozitivne promjene u rasponu od 2 dana pa sve do 6 tjedana.

Femmenessence MacaPause® podvrgnut je najstrožim ispitivanjima kako bi bio provjeren njegov učinak na zdravlje i sigurnost. Cjelovito izvješće o nalazima istraživanja objavljeno je u stručnom znanstvenom časopisu International Journal of Biomedical Science (2006).

Na koji način vam Femmenessence MacaPause® pomaže?

Femmenessence MacaPause® djeluje prije svega kao adaptogen. Stimulirajući hipotalamus (preko hipofize, nadbubrežne žlijezde i živčanog sustava) pomlađuje tijelo kako bi stvorio zdravo uravnoteženo stanje koje potiče optimalno zdravlje. To je i razlog zbog kojeg Femmenessence MacaPause® kod svake žene djeluje na poseban način – on podržava i pospješuje vaš vlastiti sustav i unaprjeđuje vaše zdravlje u kojoj god se životnoj dobi nalazili.

Koliko Femmenessenca uzimati?

Klinička ispitivanja su pokazala da čak 84% žena osjeti pozitivne učinke na svoje zdravlje nakon uzimanja preporučene dnevne doze od dva puta po 500 mg (ujutro i navečer). 

Pakiranje sadrži 120 kapsula i ako se uzima preporučena dnevna doza može trajati dva mjeseca.

No, svaka je osoba univerzum u malome i treba joj prilagoditi dozu kako bi se postigla ravnoteža. Iskustva su pokazala da čak i u slučajevima kada žena ne osjeti pozitivne učinke, oni se pojave nakon što liječnik korigira dozu. Rezultat tog procesa je da gotovo svaka žena osjeti poboljšanje nakon uzimanja Femmenessencea.

Preporučujemo da postupak uvijek započnete savjetovanjem s liječnikom, to će biti početna točka od koje možete pomno pratiti svoje zdravstveno stanje, suzbijati simptome menopauze i općenito učiniti nešto dobro za svoje tijelo.

Što to znači za vas?

Hormonalna ravnoteža

U razdoblju menopauze vaše tijelo prestaje proizvoditi aktivne folikule i stoga se proizvodnja estrogena i progesterona znatno smanjuje. Kao odgovor na to, hipofiza počinje proizvoditi povećane količine FSH-a i LH-a, a to se osjeti u obliku najpoznatijeg simptoma menopauze – valovima vrućine. Statistika kliničke studije pokazala je da Femmenessence MacaPause® uzrokuje znatno povećanje estrogena i progesterona, koje žene koje su uzimale placebo nisu doživjele.

Smanjenje FSH

Razina FSH se u velikoj mjeri povećava za vrijeme menopauze. Smatramo da je rana postmenopauza, odnosno razdoblje kada vrlo vjerojatno više niste u mogućnosti zanijeti, počela kada FSH pređe koncentraciju od 30 IU/ml. Klinička studija pokazala je da placebo nije djelovao na razinu FSH-a, dok je Femmenessence MacaPause® uzrokovao znatno smanjenje razine FSH-a i na taj način pridonio ublažavanju nelagoda povezanih s prelaskom iz perimenopauze u postmenopauzu.

Gustoća kostiju

Kako se približavate menopauzi i ulazite u menopauzu, sve se više smanjuje gustoća vaših kostiju. Nasuprot onoj grupi koja je uzimala placebo, kod grupe žena koja je uzimala Femmenessence MacaPause® pokazalo se znatno poboljšanje stanja zdravlja kostiju. Taj učinak je potvrđen i u dodatnoj studiji, kojom je utvrđeno da se nakon uzimanja preparata Femmenessence povećala razina kalcija u serumu koji pozitivno djeluje na gustoću kostiju.

Tjelesna masa

Kako se približavate razdoblju menopauze, i tijekom nje, vaše tijelo počinje dobivati na težini zbog metaboličkih promjena i promjena u proizvodnji hormona. Redovita vježba i nadzirana dijetalna prehrana temelj su opće dobrobiti i kontrolirane tjelesne težine. Žene koje su sudjelovale u ispitivanjima u prosjeku su doživjele blago povećanje tjelesne mase budući da su njihova tijela “preuređivala” svoj metabolizam. No, po isteku 4. mjeseca, došlo je do prosječnog smanjenja tjelesne mase za 6%.

Femmenessence u medijima

Napomena, (molim pažljivo pročitati) : Femmenessence je za svaku dobnu skupinu posebno izrađen od pomno izabranih fenotipova biljke Maca. Svaki studiozno izabran fenotip potiče određen dio prirodne proizvodnje i regulacije vlastitog hormonalnog sustava, koji klinički dokazano samo pri uzimanju femmenessenca daje željeni efekt kada se osoba pridržava načina i frekfencije uzimanja koji su navedeni na deklaraciji. Ostali nama poznati proizvodi na bazi Mace su nasumična kombinacija različitih fenotipova. Klinički ispitivanja takvih proizvoda jasno pokazuju izostanak većine dobrobiti zbog kojih se Femmenessence uzima. Iz tih razloga se nikako ne preporuča zamjena uzimanja Femmenessencea sa nekim drugim proizvodom na bazi Mace! Prvo ublažavanje simptoma osjeća u prosjeku od 2 dana do 6 tjedana, većina žena olakšanje simptoma osjeća u prosjeku nakon tri tjedna. Potpuno djelovanje Femmensencea postiže se nakon 3. mjeseca korištenja, te je nakon toga bitno kontinuirano nastaviti s uzimanjem kako bi se to djelovanje održavalo.

Sastojci: MacaPause (ekstrakt korijena mace) celulozna kapsula

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (4 kapsule): MacaPause (ekstrakt korijena mace Lepidium peruvanum) 2000 mg

Proizvođač: Natural Healt International, 524 Second street, San Francisco, SAD

Zemlja podrijetla: SAD

Odgovoran za RH: Terra LAb d.o.o, Lanište 10000 Zagreb, Hrvatska

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu do 25°C.

Način primjene:  Uzeti 2 kapsule ujutro i 2 poslijepodne. Uzimati neprekidno tijekom 4 mjeseca, potom napraviti 7 dnevnu pauzu svaka 2 mjeseca.

Napomene: Čuvati izvan dohvata male djece.Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena ili nadomjestak uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života

Upozorenje: Ne uzimati u kombinaciji s hormonskim supresivima! Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i djeci! Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se konzultirati sa liječnikom!

Pakiranje: 120 Kapsula

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…