,

Garmin Forerunner 645 Music


Sat za trčanje s GPS-om i glazbom, kompatibilan s uslugom Garmin Pay i mjerenjem pulsa na zapešću. Pruža naprednu dinamiku trčanja, uključujući balans vremena dodira s tlom, duljinu koraka, omjer vertikalne oscilacije i još mnogo toga.

3590,00 kn (476,47 €)

Glazba

Zahvaljujući memoriji za pohranu glazbe kapaciteta do 500 pjesama izravno u satu svaki dan možete postići još bolji rezultat uz savršen ritam. Možete lako prenijeti glazbu sa svog računala, a zatim izraditi omiljeni popis pjesama za jednostavno slušanje tijekom trčanja uz Bluetooth slušalice (ne dolaze u paketu sa satom).

Plaćanje nikada nije bilo lakše

Uvijek ste u pokretu? Slobodno ostavite svoj telefon i novčanik kod kuće. Forerunner 645 Music odlikuje se metodom beskontaktnog plaćanja Garmin Pay koja vam omogućuje da plaćate satom prilikom kupovine. Možete ga upotrebljavati na svim mjestima na kojima je moguće beskontaktno plaćanje karticom.

Poboljšajte svoj trening

Forerunner 645 Music mjeri najvažnije parametre trčanja pomoću kojih možete analizirati svoje performanse. Biomehanička mjerenja kao što su kadenca, duljina koraka, vrijeme dodira s tlom i balans vremena dodira s tlom, vertikalna oscilacija i omjer vertikalne oscilacije ključni su parametri za razumijevanje vlastite kondicije koji vam omogućuju da na dan utrke izvučete maksimum iz svojih mogućnosti.

Pratite svoje performanse

Koliko je vaš trenutni plan treniranja zaista učinkovit? Forerunner 645 Music pomoći će vam u praćenju treniranja i oporavka kako biste se mogli bolje pripremiti za utrku ili ciklus treniranja. Možete čak i vidjeti ukupno opterećenje treniranja koje mjeri volumen vježbanja u zadnjih 7 dana i uspoređuje ga s optimalnim rasponom volumena za vašu razinu kondicije i s vašim zadnjim treninzima.

Iskusite bežični zvuk

Uparite Bluetooth slušalice s uređajem Forerunner 645 Music i iskusite bežični zvuk bez obzira kojom se aktivnošću bavili.

Specifikacije uređaja

  • Ekran: 3.04 cm touch screen sučelje u boji
  • Rezolucija: 240×240 pixela
  • Vodootporan: 50m
  • Brojač koraka: Da
  • Trajanje baterije: GPS način rada: do 12 sati, GPS način rada uz reprodukciju glazbe: do 5 sati, Pametni način rada: do 7 dana
  • Težina: 42.2g

SKU: garmin-forerunner-645-music Kategorije: , Oznake , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…