, , , , , , , , , , , , , , ,

Vitamin C sa koncentratom ploda šipka – 1000 mg


Visokovrijedni vitamin C sa koncentratom ploda šipka. Doprinosi uravnoteženom stvaranju kolagena neophodnom za normalnu funkciju organizma. Temeljna zaštita od slobodnih radikala.

100,00 kn (13,27 €)

Vitamin C sudjeluje u mnogim biokemijskim reakcijama u tijelu. Utječe na rad mnogih enzima. Ima važnu ulogu u oksidoreduktivnim procesima i u staničnomu disanju. Sudjeluje u metabolizmu tirozina i fenilalanina, u sintezi međustanične tvari iz kosti zubi i kapilarnoga endotela. Potreban je i za zaštitu reduktaze folne kiseline. Značajan je kao esencijalni faktor u izmjeni tvari željeza i za redukciju bakra. Nezamjenjiv je u sintezi kolagena.

  • visokovrijedni vitamin C sa koncentratom ploda šipka
  • doprinosi uravnoteženom stvaranju kolagena neophodnom za normalnu funkciju organizma

Nedovoljan unos C vitamina može dovesti do hipovitaminoze a veliki manjak vodi ka bolesti skorbuta. Najvažnije promjene zbog manjka vitamina C događaju se na kostima i u krvnim kapilarama. Zubi postaju klimavi a zubno je meso otečeno i krvari.

Swanson Vitamin C uz dodatak koncentrata ploda šipka visokovrijedan je dodatak prehrani koji doprinosi uravnoteženom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kolagena, kostiju, kože, krvnih žila, zubi, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj psihološkoj funkciji, metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, regeneraciji reducirane forme vitamina E, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Uvjeti čuvanja: na suhom i tamnom mjestu na temperaturi do 25°C.

Odobrilo: Ministarstvo zdravlja Republike Hrvatske Ispitano u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar u Zagrebu.

Uvoznik: Imuno Protect, Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…