, , , , , , , , ,

Mačja kandža (Cats Claw) Swanson 500mg – 100 kaps


Swansonova Mačja kandža jedan je od najkvalitetnijih ekstrakata popularne peruanske biljke Mačja kandža koja dokazano ima snažna antioksidantivna svojstva. Jedna kapsula sadrži 500 mg čistog korijena mačje kandže (Unicaria Tomentosa).

90,00 kn (11,95 €)

Swanson Mačja Kandža – Mačja kandža od Swansona jedan je od najkvalitetnijih ekstrakata popularne peruanske biljke na tržištu – takozvane Mačje kandže koja je prepoznata kao snažan antioksidans. Jedna kapsula sadrži čak 500 mg ekstrakta korijena mačje kandže (Unicaria Tomentosa). Vilcacora (Uncaria tomentosa), poznata i kao Mačja kandža, Mačja šapa, Mačji nokat, ili na španjolskom Una De Gato svjetski je poznata penjačica pronađena u Aziji, Africi i, prije svega, u Južnoj Americi. Prirodni je antioksidans koji se obično koristi za potporu imunitetu. Alkaloidi iz kore majčje kandže stimuliraju imunološki sustav. Protuupalni učinci mačje kandže najčešće se koriste za liječenje reumatoidnog artritisa i osteoartritisa. Mačja kandža može očistiti probavni trakt, te pomoći u liječenju upalnih poremećaja crijeva uključujući:

Crohnovu bolest
Kolitis
Gastritis
diverticulitis
Čir na želucu
“Propusno crijevo”

Mačja kandža poboljšava djelovanje imunološkog sustava povećavajući razinu ključnih imunoloških stanica (T-stanice i B-stanice) i aktivnost granulocita. Nedavno rađena studija pokazala je da mačja kandža značajno povećava broj bijelih krvnih stanica u infekciji odraslih muškaraca (koji su ovu biljku uzimali 6 mjeseci). Mačja kandža se često kombinira s biljem gdje također ima protuupalno djelovanje i koje djeluje povoljno na imunitet, na primjer ehinacea. Ehinaceu, također imamo u ponudi po cijeni od 99 kuna.

UPOTREBA: 2 kapsule na dan

PAKIRANJE: 100 KAPSULA

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Odgovoran za RH: Imuno Protect d.o.o., Savska 28, Zagreb, Hrvatska

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…