Tjelesni znakovi – Joan L. Smith, Jacqeline N. Egen


Knjiga Tjelesni znakovi namijenjena je svima koji brinu o svome zdravlju i žele spriječiti i liječiti bolesti.

U knjizi možete pročitati detaljne opise pojedinačnih dijelova tijela, te objašnjenja o njihovoj funkciji, što će vam pomoći odgonetnuti često tajanstvene znakove koje vam tijelo šalje.

130,00 kn (17,25 €)

Svaki čovjek osjeća kad nešto nije u redu s njegovim tijelom. No, kada je to samo bezazleno tjelesno stanje, a kada znak da je vrijeme za posjetiti liječnika?

Knjiga “Tjelesni znakovi” praktičan je, sveobuhvatan i fascinantan vodič za sve ljude koji brinu o svome zdravlju i koji pravodobno žele spriječiti i liječiti bolesti – i baš zato trebala bi se naći u svakoj kućnoj biblioteci.

“Tjelesni znakovi” detaljno opisuju pojedinačne dijelove tijela – od glave do pete – i objašnjavaju kako oni funkcioniraju, što će čitatelju pomoći odgonetnuti često tajanstvene znakove koje mu šalje tijelo.

Primjerice, lomljiva kosa, dlake na nepoželjnim mjestima, mrlje na koži, oči različite boje, nokti prošarani crticama i točkicama, uvučene bradavice, nadutost… samo su neki tjelesni znakovi koji su povezani sa zdravljem i općim stanjem.

Takvi znakovi često ne zahtijevaju više od odlaska u ljekarnu i kozmetički salon ili, jednostavnije, ne trebaju nikakvo liječenje.

U nekim drugim slučajevima, koji se također detaljno opisuju u ovom priručniku, trebat će posjetiti liječnika ili čak potražiti hitnu medicinsku pomoć.

Prevela: Radha Rojc Belčec

  • Uvez: Meki uvez
  • Broj stranica: 304
  • Format: 15,5*23,5
  • ISBN: 9789533041780
  • Izdavač: V.B.Z d.o.o.
  • Godina izdanja: 2010.
SKU: tjelesni-znakovi-joan-l-smith-jacqeline-n-egen Kategorija: Oznake , , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…