Program izlječenja srčane bolesti – Dean Ornish


Dr. Ornish, autor knjige Program izlječenja srčane bolesti, iznio je dokumentirane dokaze o srčanim bolestima, koje je moguće zaustaviti ili čak izliječiti samom promjenom načina života.

Mnogi tvrde kako im je upravo ova knjiga promijenila život.

Već na kraju prve godine pridržavanja uputa, većina pacijenata je osjetila znatno poboljšanje zdravlja, a kod 82 % pacijenata arterijske naslage su se počele smanjivati.

250,00 kn (33,18 €)

Djelo dr. Ornisha moglo bi promijeniti živote milijuna.

Na kraju prve godine većina pacijenata izjavila je da se bol u grudima potpuno povukla: kod 82 posto pacijenata arterijske su se naslage počele smanjivati.

Poboljšanje su osjetili gotovo odmah, a danas se osjećaju sjajno. Pacijenti dr. Ornisha uživaju u svojim novim životima.

Dr. Dean Ornish prvi je liječnik koji je iznio dokumentirane dokaze da je srčanu bolest moguće zaustaviti ili čak izliječiti samom promjenom načina života.

Na temelju svojega svjetski poznatog istraživanja, dr. Ornish je svojim programom postigao zapanjujuće rezultate.

Sudionicima su smanjene doze lijekove ili čak potpuno ukinute; bol u grudima je oslabila ili se potpuno povukla; raspolažu većom količinom energije, sretniji su i mirniji; izgubili su na težini iako su jeli više, a naslage u njihovim koronarnim arterijama doista su se počele smanjivati.

Bez obzira na to smatrate li da ćete ikada biti zabrinuti za zdravlje svojega srca, ovo će vjerojatno biti najkorisnija knjiga o zdravlju koju ćete pročitati ove godine, a možda i u cijelom životu. (John Poppy, zdravstveni kolumnist, Esquire)

Prema mjerilima suvremene medicine, dogodilo se nemoguće. (Newsweek)

  • Uvez: Meki uvez
  • Broj stranica: 648
  • Format: 15,5*23,5
  • ISBN: 9532014411
  • Izdavač: V.B.Z d.o.o.
  • Godina izdanja: 2005.
SKU: program-izljecenja-srcane-bolesti-dean-ornish Kategorija: Oznake , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…