Hrana za mozak – jelovnici za zdrav mozak i dugo pamćenje


Hrana za mozak, najnoviji uradak prof. Vide Demarin, nudi sedamdesetak jednostavnih i brzih recepata koji sadrže namirnice korisne za očuvanje zdravlja mozga.

Ovaj vodič za prehranu pomoći će vam u jačanju mozga, sprječavanju stresa, te proširenju memorije i poboljšanju koncentracije.

59,00 kn (7,83 €)

Osnažite svoj mozak hraneći ga zdravo!

Prof. dr. Vida Demarin, neuropsihijatrica, ugledna je autorica brojnih stručnih knjiga i udžbenika iz područja neurologije.

U njezinom bogatom izdavačkom opusu važno mjesto zauzimaju i popularne knjige koje se bave očuvanjem zdravlja i sprječavanjem bolesti mozga te poboljšanjem pamćenja.

Hrana za mozak najnoviji je uradak profesorice Vide Demarin i njezinih suradnica – to je knjiga koja će pomoći svakome od nas da održimo svoj mozak zdravim, mladim i vitalnim kako bi nas besprijekorno služio do duboke starosti.

Znanstveno je dokazano da hrana ima velik utjecaj na zdravlje i funkcioniranje mozga.

Poznato je da kemijske tvari koje hranom unosimo u svoj organizam snažno utječu na naše pamćenje, koncentraciju, način razmišljanja i raspoloženje, no istodobno su važne u liječenju i sprječavanju mnogih bolesti – od karcinoma do depresije.

Zato iskoristimo informacije koje nam nudi ova knjiga i pripremajmo najzdraviju hranu za svoj mozak!

U ovoj knjizi autorice preporučuju sedamdesetak jednostavnih i brzih recepata koji sadrže namirnice provjereno korisne za očuvanje zdravlja mozga.

Obroci koje predlažu poboljšat će vaše pamćenje i pozitivno će djelovati na vaše raspoloženje i moždanu aktivnost!

Bez obzira na to želite li ojačati svoj mozak, spriječiti stres ili ga se riješiti, proširiti svoju memoriju ili poboljšati koncentraciju, Hrana za mozak bit će vam vodič na putu do vašeg cilja jer sadrži sjajne ideje za dnevne obroke osmišljene tako da vam pomognu ostvariti taj cilj.

  • Uvez: Meki uvez
  • Broj stranica: 156
  • Format: 12*20
  • ISBN: 9789533041674
  • Izdavač: V.B.Z. d.o.o.
  • Godina izdanja: 2009.
SKU: hrana-za-mozak-jelovnici-za-zdrav-mozak-i-dugo-pamcenje Kategorija: Oznake , , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…