Suzavac PHS PRO MK3 (50 ml)


Suzavac PHS PRO MK3 je jedan od najjačih paparnih sprejeva na tržištu. Inovativna tehnologija ispaljivanja sredstva u svim položajima bočice.

85,00 kn (11,28 €)

Suzavac PHS PRO MK3 je jedan od najjačih paparnih sprejeva na tržištu. Visoka koncentracija OC (Oleoresin Capsicum) ekstrakta kao i visok MC (Major Capsaicinoids) u svim dozama. Kvaliteta i uravnoteženost OC smjese kojom punimo PHS, najvažnija je komponenta suzavca i predstavlja našu glavnu konkurentsku prednost I našu najveću tajnu.

PHS u svojoj ponudi ima jačine od MC 0,6% do MC 1,33% I koncentracije OC ekstarkta od 10% do 12%, što ga po jačini svrstava u sam vrh ponude suzavaca. Laboratorijsko testiranje (HPLC) dokazuje jačinu ekstrakta do SHU 2.445.000, odnosno MC (major capsaicinoids) do 1,33%. Za usporedbu, sve iznad SHU 80.000 smatra se izuzetno ljutim.

Izbacivanje OC smjese u svim smjerovima – All Around Tehnologija

Inovativna tehnologija ispaljivanja sredstva u svim položajima bočice. Svi naši suzavci opremljeni su najnovijom generacijom ventila koji omogućavaju pouzdano izbacivanje OC smjese iz svih položaja bočice. Na taj način otklonili smo nedostatak koji mnogi drugi suzavci imaju, a to je da su neupotrebljivi ako bočica prilikom djelovanja nije okrenuta uspravno.
PHS se prilagođava svim uvjetima zato je njegova učinkovitost i pouzdanost na najvišoj mogućoj razini.

Dizajn sigurnosne kape

Funkcionalni dizajn sigurnosne kape onemogućava nehotično aktiviranje ili djelovanje prema samome sebi. Uz to, ergonomski dizajn omogućava jednostavno ciljanje prema napadaču. Također je olakšana upotreba s rukavicama. Posebni žljebovi s unutarnje strane sigurnosne kape olakšavaju i usmjeravaju klizanje prsta i siguran pritisak na aktuator.

Zahvaljujući punjenju pod visokim tlakom, novim ventilima i aktuatorima te pažljivo uravnoteženoj OC smjesi, postigli smo trenutno najveći mogući domet spreja. Na našim testiranjima svi PHS suzavci izbacili su OC smjesu na udaljenost od 6 metara. Na temelju toga možemo jamčiti učinkovitost PHSa na udaljenosti napadača od minimalno 3 metra.

Sastojci: Tetrafluoretan, Ekstrakt ljute papričice (Capsicum oleoresin)

Pakiranje: 50 ml

Upozorenje: Uzrokuje jako nadraživanje oka. Štetno ako se proguta. U slučaju dodira s kožom ili kosom odmah skinuti svu zagađenu odjeću. Isprati kožu vodom. U slučaju dodira s očima oprezno ispirati vodom nekoliko minuta. Zaštititi bočicu od sunčevog svjetla, skladištiti na dobro prozračnom mjestu.

Namjena: Proizvod se koristi za samoobranu od napada čovjeka na način da se napadač poprska u predjelu glave.

Proizvođač: Sagitta Solers d.o.o. Orebićka 10, 10000 Zagreb

Odgovoran u RH: Sagitta Solers d.o.o. Orebićka 10, 10000 Zagreb

Proizvedeno u EU

Zemlja porijekla: Hrvatska

Rok trajanja: 36 mjeseci od datuma proizvodnje, otisnuto na dnu bočice

SKU: suzavac-phs-pro-mk3 Kategorija: Oznake: , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…