,

Daylong Baby SPF 30 (50 ml)

Dostupnost: Nema na zalihi

Dječja koža je posebno osjetljiva te zahtijeva posebnu pažnju, a budući da nije naviknuta na sunce, rizici od pojave oštećenja na koži zbog djelovanja UV zraka su vrlo visoku.

Daylong baby SPF 30 je krema za zaštitu kože dojenčadi i djece, te osoba s vrlo osjetljivom kožom.

Zaštitno djelovanje temelji se na mikropigmentima koji čine fin i gotovo nevidljiv film na koži, odbijaju štetno zračenje, te su potpuno sigurni za dojenčad i osobe osjetljive na kemijske filtre.

107,00 kn (14,20 €)

Nema na zalihi

Daylong baby SPF 30 je krema za zaštitu kože dojenčadi i djece te osoba s vrlo osjetljivom kožom.

Zaštitno djelovanje temelji se na mikropigmentima koji čine fin i gotovo nevidljiv film na koži te odbijaju štetno zračenje.

Dodatkom mikropigmenata postignuta je zaštita od UV zračenja bez kemijskih filtara i dobiven proizvod siguran za dojenčad i osobe osjetljive na kemijske filtre.

Za razliku od sredstava za zaštitu od sunca koja sadržavaju kemijske filtre, Daylong baby dovoljno je primijeniti neposredno prije prvog sunčanja. Nanosi se obilato, najbolje dvaput zaredom.

Otporan je na vodu, ali preporučuje se njegova ponovna primjena nakon duljeg boravka u vodi.

Dječja koža posebno je osjetljiva i zahtijeva posebnu zaštitu.

Dječja koža nije naviknuta na sunce i zbog toga su rizici od pojave oštećenja dječje kože zbog djelovanja UV zraka vrlo visoki.

Za zaštitu osjetljive dječje kože tvrtka Spirig razvila je Daylong kids proizvode koji djelotvorno štite od UVA i UVB zračenja. Osim što štite, Daylong kids proizvodi i njeguju dječju kožu djelovanjem glicerola, dekspantenola i vitamina E.

Daylong linija proizvoda

Daylong losioni njeguju i hidratiziraju kožu djelovanjem Aloe vere i vitamina E te štite od oksidacijskih oštećenja.

Daylong linija proizvoda pruža vrlo kvalitetnu zaštitu od sunca i njegu za sve tipove kože. Možete opušteno uživati u aktivnostima na suncu jer su Daylong losioni vrlo vodootporni i otporni na znojenje.

Upotrebom Daylong losiona štitite kožu od štetnog UV-zračenja i isušivanja te zadržavate mladenački izgled svoje kože.

Budući da ne sadrže mirise i emulgatore, dobro se podnose te se mogu primjenjivati i na izrazito osjetljivoj koži.

Daylong proizvodi sadrže kompleks više različitih filtara protiv UVA i UVB zračenja, kao i suvremene filtre širokog spektra TINOSORB M i TINOSORB S koji štite kožu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem.

Inovativna formula s liposomima omogućuje dugotrajnu zaštitu i vodootpornost, a nanošenje zaštitnog faktora 15, 25, 30, odnosno 50+ omogućuje siguran boravak na suncu 15, 25, 30, odnosno 50 puta dulje nego kad je kože nezaštićena.

Nakon nekog vremena, zbog prilagodbe kože na UV-zrake, produljuje se vrijeme dopuštenog izlaganja suncu, no to ne znači da koža više ne može izgorjeti te se i dalje preporučuje upotreba Daylong losiona.

Način primjene: 

Daylong proizvode potrebno je obilno nanijeti 20 minuta prije izlaganja suncu i prije primjene drugih kozmetičkih proizvoda.

Budite oprezni pri nanošenju kako ne bi došlo do izravnog dodira s očima i pojave osjećaja žarenja.

Područje oko očiju možete zaštititi kvalitetnim sunčanim naočalama ili nanošenjem Daylong extreme SPF 50+ u sticku koji je namijenjen zaštiti kože usana i osjetljivih područja lica, a ne izaziva osjećaj žarenja u području oko očiju.

Nakon nanošenja Daylong proizvoda treba izbjegavati trljanje kože ručnikom ili pijeskom jer se tako rožnati sloj kože brže skida, a djelovanje proizvoda smanjuje.

Nakon dugotrajnog kontakta s vodom, ponovno nanesite proizvod za zaštitu od sunca.

Višekratno nanošenje proizvoda za zaštitu od sunca ne produljuje maksimalno preporučeno vrijeme boravka na suncu. Iako Daylong proizvodi pružaju učinkovitu zaštitu, treba izbjegavati pretjeranu izloženost suncu.

Pakiranje: 50 ml

Sastojci: Zinc Oxide (nano) , Aqua, C-12-15 Alkyl Benzonate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Titanium Dioxide ( nano), Glycerin, Polyhydroxystearic Acid, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, cyclohexasiloxane, Polymethyl Methacrylate,Alumina, caprylyl Glycol,PPG15 Stearyl Ether, Aluminium Stearate, Magnesium Sulfate, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Dimethicone, Citric Acid, Cycloprntasiloxane, Triethoxycaprylylsilane, BHT F.I.L 1152

Proizvođač: Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Švicarska

Odgovorna osoba: Galderma International; 92927 La Défense Cedex, Francuska

Uvoznik i distributer: Medical Intertrade d.o.o., Dr. F. Tuđmana 3, 10431 Sveta Nedelja

Zemlja podrijetla : Švicarska

Upozorenja/Napomene: Izbjegavati dodit s očima. Nanijeti više puta na dan. Izbjegavati boravak na suncu između 11 i 16 sati. Prekomjerno izlaganje suncu je štetno.Čak i proizvodi za zaštitu od sunca sa visokim faktorom zaštite ne pružaju potpunu zaštitu od UV zraka. Dojenčad i malu djecu ne izlagati izravnom suncu.

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…