, , ,

Bademova mast (100 ml) Mandelöl Salbe – Excipial

Dostupnost: Nema na zalihi

Bademova mast –  Excipial posebno je prilagođena njezi suhe dječje kože i kože sa smanjenim udjelom masnoće.

Sadrži bademovo ulje (75%) i vitamin E koji pomažu obnovu zaštitne funkcije kože i dugotrajno štite od nepovoljnih vanjskih utjecaja (hladnoća).

75,00 kn (9,95 €)

Nema na zalihi

Excipial D linija za njegu kože

Kožu treba njegovati i prije nego što se pojave vidljivi znakovi oštećenja kože i kožne barijere. U suradnji s dermatolozima razvijeni su Excipial Repair krema za ruke i Excipial bademova mast s aktivnim sastojcima za intenzivnu i temeljitu njegu suhe i oštećene kože


Bademova mast Mandelöl Salbe – Excipial (za vrlo suhu, ispucalu i osjetljivu kožu)

Excipial bademova mast njeguje kožu bademovim uljem (75%) i cinkovim oksidom (4%). Bademova mast povećava otpornost kože i štiti je od vanjskih utjecaja, osobito ispucalu kožu.

Cinkov oksid pridonosi zacjeljivanju oštećene kože. Bademova mast ne sadrži vodu te je pogodna za zaštitu od hladnoće zimi. Za meku i otpornu kožu. Za svakodnevnu njegu vrlo suhih, ispucalih i osjetljivih dijelova kože. Nanijeti više puta na dan, prema potrebi. Pogodna je za njegu kože dojenčadi i djece.

Sadrži: 96% lipida,Vitamin E, ne sadrži vodu.

Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Na taj način očuvat će se besprijekorna kvaliteta – najmanje do datuma navedenog uz simbol pješčanog sata.

Dodatne informacije: Dobra podnošljivost Excipial proizvoda dermatološki je dokazana. Excipial je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima.

Proizvođač: Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Švicarska

Odgovorna osoba: Galderma International Tour Europlaza – La Défense 4 20 avenue André Prothin 92927 La Défense Cedex Francuska

Distributer: Medical Intertrade d.o.o., Dr. F. Tuđmana 3, 10431 Sveta Nedelja, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Švicarska

Pakiranje: 100 ml

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…