, , ,

DeoForte (50 ml) antiperspirantna krema – Excipial

Dostupnost: Nema na zalihi

Excipial DeoForte antiperspirant optimalno upija znoj i neutralizira miris. Svakoga dana pruža vam osjećaj svježine i čistoće.

Nakon 2 – 3 dana redovite upotrebe postiže se maksimalni učinak zaštite do 24 sata.

60,00 kn (7,96 €)

Nema na zalihi

DeoForte antiperspirantna krema – Excipial


Koja su svojstva kreme Excipial DeoForte®?

Excipial DeoForte® je krema koja sprječava prekomjerno znojenje. Aktivna tvar, aluminijev hidroksiklorid (15%), utječe na izlučivanje znoja, posebice na dlanovima i stopalima te u području pazuha. Excipial DeoForte® smanjuje znojenje, djeluje bakteriostatski i sprječava pojavu neugodnih tjelesnih mirisa. Normalizacija izlučivanja znoja nastupa brzo i traje dugo.

Kako upotrebljavati Excipial DeoForte®?

Excipial DeoForte® nanosi se svakodnevno, ako je moguće uvečer, na čistu i ne nadraženu kožu, a kod jačeg znojenja ujutro i uvečer. Nakon 2 – 3 dana redovite upotrebe postiže se maksimalni učinak zaštite do 24 sata.


Koje neželjene učinke može imati Excipial DeoForte®?

Kod vrlo osjetljivih osoba može izazvati isušivanje kože.

Što bi još trebalo uzeti u obzir?

Excipial DeoForte® namijenjen je samo za vanjsku upotrebu. Excipial DeoForte® ne smije se upotrebljavati kod poznate preosjetljivosti na jedan ili više sastojaka proizvoda. Isto tako, proizvod se ne smije nanositi na upaljenu kožu niti na kožu s degenerativnim promjenama.

Nakon uklanjanja pazušnih dlačica, treba pričekati najmanje 12 sati do nanošenja Excipial DeoForte® kreme. Kod kontakta s pojedinim obojenim tkaninama moguć je nastanak svijetlih mrlja, no one nestaju pri pranju. Excipial DeoForte® treba čuvati na hladnom i suhom mjestu, izvan dohvata djece. Ne smije ga se koristiti iza datuma označenog na pakiranju (EXP).


Način čuvanja: Čuvati na sobnoj temperaturi. Na taj način očuvat će se besprijekorna kvaliteta – najmanje do datuma navedenog uz simbol pješčanog sata.

Dodatne informacije: Dobra podnošljivost Excipial proizvoda dermatološki je dokazana. Excipial je dostupan u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama za promet na malo lijekovima i medicinskim proizvodima.

Proizvođač: Spirig Pharma Ltd., 4622 Egerkingen, Švicarska

Odgovorna osoba: Galderma International Tour Europlaza – La Défense 4 20 avenue André Prothin 92927 La Défense Cedex Francuska

Distributer: Medical Intertrade d.o.o., Dr. F. Tuđmana 3, 10431 Sveta Nedelja, Hrvatska

Zemlja podrijetla: Švicarska

Veličina pakiranja: 50 ml

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…