Akcija!

Xtreme Pro White – 50% POPUSTA

Dostupnost: Nema na zalihi

Xtreme Pro White nažalost više nemamo u ponudi, ali pogledajte Zeodent zeolitni prah za zube (95 g) našeg drugog proizvođača.

Xtreme Pro White je posebno formuliran gel u kombinaciji s LED svjetlom, koji uklanja mrlje sa zubne cakline.

Xtreme Pro White sadrži jedinstvenu formulaciju gela koja je potpuno bezopasna jer ne sadrži peroksid te ne oštećuje površinu zubi.

Najniža cijena: 498,00 kn (66,10 €)
Snižena cijena: 249,00 kn (33,05 €)

Nema na zalihi

Dočarajte si blistavo bijeli osmijeh na svom licu uz Xtreme Pro White!

Revolucionarna tehnologija kombinirana s posebno formuliranim gelom uklanja čak i dugogodišnje mrlje sa zubne cakline! Xtreme Pro White je siguran i lak za uporabu.

Specijalni gel u kombinaciji s učinkovitim LED svjetlom daje fantastične rezultate. Vaši zubi su bjelji i čišći – brzo i jednostavno. Xtreme Pro White možete koristiti bilo gdje.

To je prvi, potpuno siguran način za izbjeljivanje zuba kod kuće. Xtreme Pro White sadrži jedinstvenu formulaciju gela koja je potpuno bezopasna jer ne sadrži peroksid te ne oštećuje površinu zubi.

S Xtreme Pro White ćete brzo i učinkovito dobiti prelijep i blistav osmijeh. Poslije samo 5 dana tretmana izbjeljivanja moći ćete se diviti fantastičnim rezultatima!

Izbijelite zube revolucionarnom tehnologijom i pokažite svima svoj blistavi osmjeh.

Je li Xtreme Pro White siguran za uporabu?

Da, Xtreme Pro White je prvi, potpuno siguran način za izbjeljivanje zuba u udobnosti vašeg doma. Zahvaljujući nježnom gelu za izbjeljivanje ne oštećuje se caklina niti desni. Za razliku od drugih gelova, Xtreme Pro White ne sadrži vodik peroksid i ne uzrokuje nikakve alergijske reakcije ili iritacije na desnima kao ni oštećenje cakline.

Kako se koristi Xtreme Pro White?

Xtreme Pro White je vrlo jednostavan za uporabu. Posebno formuliran gel za izbjeljivanje u kombinaciji s posebnom svjetlosti pruža fantastične rezultate! Aplicirajte gel na zubni aplikator. Aplikator postavite na zube i nagnite transmiter svjetlosti na aplikator te držite svjetlost pod pravim kutem. Za najbolje rezultate preporučuje se uporaba svjetlosti 3 puta po 10 minuta.

Kada mogu vidjeti rezultate učinka Xtreme Pro White-a?

Već nakon prve uporabe Xtreme Pro White, biti ćete sasvim oduševljeni! Poslije samo 30 minuta uporabe, razlika je više nego očigledna, a poslije samo 5 dana, nećete ni prepoznati svoje zube! Za najbolje rezultate, koristite Xtreme Pro White 3 puta dnevno do 10 minuta bez ikakvog rizika. Iako Xtreme Pro White prodire i do dubljih mrlja u caklini, za maksimalne rezultate kod vrlo obojenih zuba preporučuje se još jedan ciklus od 5 dana uporabe.

U čemu je tajna učinkovitosti Xtreme Pro White-a?

Tajna učinkovitosti Xtreme Pro White-a je u kombinaciji posebne LED svjetlosti i nježne paste bez vodik-peroksida. Pasta za izbjeljivanje se aktivira pod svjetlošću, što dovodi do brzog i vrlo učinkovitog odstranjivanja mrlja. Zato se posebno preporučuje pušačima, ljudima koji piju kavu, gazirana pića i crno vino. Također i onima koji već u osnovi imaju tamnije zube.

Sastav: 3×3 Gel za izbjeljivanje, 2x zaštitna guma za usta , 1x mini led svjetiljka.

Proizvođač: Herbal Care Doctors HCC International ltd, 2018 Nicosia, Cyprus,

Distributer u RH: VIALIT sensus d.o.o., Ulica grada Vukovara 269G, 10000 Zagreb

Zemlja podrijetla: Španjolska

Način čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu

Uputa za uporabu: Aplicirajte gel na zubni aplikator. Aplikator postavite na zube i nagnite transmiter svjetlosti na aplikator te držite svjetlost pod pravim kutem. Za najbolje rezultate preporučuje se uporaba svjetlosti 3 puta po 10 minuta.

Mjere opreza: NE PREPOPRUČUJE SE TRUDNICAMA I DOJILJAMA.AKO IMATE PROBLEMA SA DESNIMA ILI ZUBIMAPRIJE KORIŠTENJA POTRAŽITE SAVJET LIJEČNIKA!

SKU: xtreme-pro-white-za-blistavo-bijele-zube Kategorija: Oznake: , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…