, ,

Tekući Klorofil (473 ml) – Calivita


CaliVita klorofilin se koristi za zaštitu stanica od oksidativnog stresa,  kao prirodni unutarnji dezodorans te kao prirodni iscjelitelj i za regulaciju pH u organizmu.

Odličan je za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa (dezodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodnog mirisa znoja, nogu i zadaha).

308,00 kn (40,88 €)

CaliVita Klorofilin je vodotopljivi oblik klorofila, zelenog pigmenta iz biljaka u kojem je atom magnezija zamijenjen atomom bakra te ga čini sposobnim vezati kisik poput hemoglobina u našim crvenim krvnim stanicama čime se povećava količina kisika u krvi. Za razliku od klorofila koji je topiv u ulju, klorofilin prolazi sve membrane, te dospijeva u stanice gdje djeluje antioksidativno. Zato se klorofilin danas smatra najjačim prirodnim sredstvom za zaštitu organizma od promjena na stanicama koje mogu dovesti do nekontroliranog tumorskog rasta.

Sposoban je tvoriti čvrste molekularne komplekse s određenim tvarima koje se smatraju potencijalnim karcinogenima uključujući poliaromatske ugljikohidrate iz cigaretnog dima, heterocikličke amine iz prženog i dimljenog mesa, te aflatoksine plijesni (mikotoksine) koji se smatraju jednim od najmutagenijih tvari u prirodi. Gotovo svi mikotoksini, kao i ostali mutageni, su citotoksični i uništavaju stanične strukture kao što su membrane, te interferiraju s vitalnim staničnim procesima kao što je sinteza proteina RNA i DNA.

Nadopunjavajući prehranu klorofilinom, bitno smanjujemo količinu štetnih kemikalija koje ulaze u krvotok iz želučano-crijevnog trakta. Neke kemikalije, tijekom metaboličkih procesa detoksikacije u jetri, pod utjecajem enzima citokrom P450 postaju aktivni karcinogeni. Studije in vitro pokazuju da klorofilin može smanjiti aktivnost enzima p450, a istodobno povećati aktivnost enzima II faze detoksikacije (kinon reduktaze) koji potiču eliminaciju štetnih tvari iz tijela.

Klorofilin spada među najbolje prirodne iscjelitelje vanjskih i unutarnjih oštećenja i rana (čir, gastritis, žuljevi, ranice, dekubitus), a regulira i kiselost tijela (pH tjelesnih tekućina) te se tako stvara zdrava podloga za odvijanje biokemijskih i fizioloških procesa u tijelu. Klorofilin se može koristiti i kao prirodni unutarnji dezodorans za uklanjanje neugodnih tjelesnih mirisa (dezodoriranje urina i stolice kod inkontinentnih pacijenata, uklanjanje neugodnog mirisa znojanogu i zadaha).

Upotreba: 5 ml (=1 čajna žlica) dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

Sastojci: Pročišćena voda, biljni glicerin, klorofilin, ulje klasaste metvice (Mentha spicata), konzervans: kalijev sorbat, regulator kiselosti: limunska kiselina

Pakiranje: 473 ml

Proizvođač: CaliVita International

SKU: tekuci-klorofil-473-ml-calivita Kategorije: , , Oznake , , , , , , Brand: .

Broj glasova: 0

0.0 prosječna ocjena
0
0
0
0
0

Jeste li isprobali ovaj proizvod? Ocijenite ga i pomozite drugim kupcima pri odabiru.

Ovaj proizvod još nije recenziran. Budite prvi koji će napisati mišljenje...

Možda će vam se također svidjeti…