OSVOJI VRIJEDNU NAGRADU: Kreni Zdravo WebShop i KitchenAid ti daruju najbolji božićni poklon!

Želiš li već ovog Božića pripremati svoje omiljene recepte pomoću KitchenAid Classic Samostojećeg Miksera? Uključi se u veliki nagradni natječaj “Blagdani uz KitchenAid” i osvoji ovaj vrijedan uređaj, koji će postati tvoj najbolji prijatelj u kuhinji.

KitchenAid Classic Samostojeći mikser

Prijavi se u samo nekoliko klikova i osvoji KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L!

Ovog Božića želimo ti pokloniti više užitka u pripremanju tvojih omiljenih recepata te više vremena provedenog u krugu obitelji i prijatelja, zato smo za tebe pripremili uređaj koji će ti ne samo pomoći da uštediš vrijeme provedeno u kuhinji, već će istodobno pripremu tvojih omiljenih jela i slastica učiniti pravom umjetnošću i užitkom.

KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L pruža savršenu kombinaciju modernog dizajna, efikasnosti i snage. Odlikuju ga:

  • Tih i vrlo efikasan motor – daje izvanredne rezultate čak i kod miješanja teških tijesta.
  • Puna metalna konstrukcija – robustan, stabilan i trajan.
  • Profinjen i moderan dizajn – jednostavan za čišćenje i uporabu.
  • Izravni pogon – pouzdan i dugotrajan.
  • Planetarni sistem mješanja – brzo i temeljito miješanje.
  • Širok izbor dodatne opreme – koja će zamijeniti gotovo sve kuhinjske uređaje te pripremu svih vrsta namirnica učiniti pravim užitkom.

Ako želiš osvojiti ovaj vrijedan uređaj, sve što trebaš napraviti je opisati kako izgleda Božić u krugu tvoje obitelji, kako se pripremate za njega, koje tradicije slijedite, koje recepte pripremate… Napiši nam što ti je najdraže u božićno vrijeme i što budi posebne emocije u tebi.

Odgovore pošalji zajedno sa svojim osobnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 15.12.2017. u 23:59. ili ispuni obrazac u nastavku.

Prijave su završene.

Svrati na Kreni Zdravo WebShop 18.12.2017. i doznaj jesi li osvojio/osvojila KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 LNajkreativniji odgovor nagradit ćemo ovim vrijednim darom, a ako ga osvojiš, jedino što ćemo tražiti od tebe je da nam pošalješ sliku nagrade pod borom! 🙂 

DOBITNICI

Dragi naši,

zahvaljujemo Vam na velikom broju kreativnih, originalnih i zanimljivih prijava. Naša četveročlana komisija vrijedno je pregledala sve prijave te smo odabrali dobitnike. Svima ostalima želimo puno sreće u sljedećoj nagradnoj igri, a dobitnicima čestitamo.

Glavnu nagradu je osvojio je Kristijan Majić iz Zagreba.

Utješne nagrde osvojile su Štefica Jelić iz Siska (KitchenAid bookmark i privjesak za ključeve) te Gorana Mičuga iz Konščine (KitchenAid pregača). 

Dobitnici će putem e-maila biti obavješteni o preuzimanju nagrada.

Veliko hvala još jednom svima na sudjelovanju.

KitchenAid Nagradna igra

Napomena: Fotografije su simbolične. Uređaj koji će biti dodjeljen pobjedniku dolazi u Onyx Black boji sa standardnim dodacima.

KitchenAid – vrhunski uređaji za kuhinjske entuzijaste

KitchenAid je poznati američki brand, koji je već 1919. svijetu predstavio prvi KitchenAid mikser s jedinstvenim planetarnim sistemom miješanja, a danas je ikona među kuhinjskim pomagalima.

Od tada je KitchenAid razvio i proizveo niz različitih kuhinjskih aparata, koji pripremu Vaše hrane čine umjetnošću, a Vašu kuhinju modernim mjestom u kojemu želite boraviti.

KitchenAid uređaje potražite na Kreni Zdravo WebShop-u i uvjerite se da je kuhanje uz KitchenAid pravi užitak! Ukoliko želite naručiti KitchenAid Classic Samostojeći Mikser 4.3 L možete ga pronaći ovdje.

Uključene dodatke te širok izbor dodatnih nastavaka koji se mogu naručiti zasebno pogledajte u videu:

Nagradnu igru organizirali su Hermina usluge d.o.o. (webshop Net.hr i webshop Kreni zdravo) i KitchenAid.

KitchenAid Nagradna Igra